Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon durva ha 5x verem egy nap ki?
Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 23:29
1/6 anonim válasza:
Ha nem minden napos, akkor szerintem nem. Én ma vagy 8x csináltam, meg még 1x most fogom... De különben csak napi 1x szoktam. Sőt van, hogy napokig nem csinálom.
20/f
4/6 anonim válasza:
Durvának nem nevezném, de azért minden nap 5x talán egy kicsit megterhelő hosszútávon.
5/6 anonim válasza:
Durvának nem az, de fel merül bennem a kérdés hogy vajon nagyon gyorsan élvezel el, vagy ilyen sok időd van. Én naponta max 3 szor tudom - mostmár, de rászánok egyre fél órát legalább.
Ha megfogadsz egy tanácsot, inkább sokáig csináld mint sokszor, barátnőd hálás lesz érte késöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!