Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni egymás előtt? (többi lent)
Addig amíg félelmeid vannak NE menj bele.
De Őszintén engwm nem tudna izgatni hogy másik pár hogyan zihál nyögdécsel bszás közben. Illúzió romboló lenne és elmenne minden ihlet.
A másik hogy Páromon kívűl nem tudnék mással szexelni még engedéllyel se. kicsit olyan érzetem lenne mintha egy darabb használati tárgy lennék akit ez is meg az is felpróbál.
Nekem ez nem okés egy Párkapcsolatban
Ha szingli lennél és egy Szexparnerem lenne akkor még talán eltudom képzelni.
De egy Párkapcsolatban szerintem a Szex 2 ember intimitása rájuk tartozik.
Ha ilyet kérne a párom elgondolkodnék hogy a Párjának tekint akit Tisztel. Vagy Csak egy Szexbabának akivel Mindent meglehet csinálni.
Persze fiatalok vagytok próbáljatok ki mindent csak nem hiszem hogy nem kezd el motoszkálni majd a fejében hogy Mi van ha a Haver pasival jobban élvezted. Vagy Ő élvezte a másik csajjal jobban mint Veled.
Örök vita téma lenne.
Bocsi ez a véleményem.
24N
Az embert az különbözteti meg az állatoktól, hogy nem csak van eszünk, de használjuk is.
Az az olyan esetleg extrém vágyainkat is vissza tudjuk fogni, ami esetleg a közerkölcs, párunk, vagy a kapcsolatunk rovására megy.
Nem, nem fogok olyat írni, hogy ne tegyétek meg, és még csak ördögtől való sem...
Viszont jól gondold meg, mert azok a párok akik ezt bevállalják, többségük kapcsolata nem éli túl.
Én is megtettem, de nem a párommal, hanem laza/szexkapcsolatban. Hatalmas élmény volt, kiéltem minden ilyen vágyamat, de a komoly kapcsolatos párommal nem mennék bele ilyenbe!
Legtöbb esteben a kapcsolat végét jelenti, ha nem is azonnal de lassan és biztosan halad a vég felé.
Nálunk is úgy volt, a párom utána titokban összejárt a barátnőmmel. A végén azt mondta állandóan az járt a fejében ahogy a barátja engem kurt és én jobban élveztem mint vele.
Ez a kulcs amiről 5 beszél.
Tedd fel magadnak a kérdést: hogy fogsz reagálni arra, ha ugy látod, hogy a másik csajra jobban áll a baratodnak mint rád szokott? Vagy nagyobbat elvez vele mint veled? Vagy ha nem is jobban, de máshogy, ahogy veled nem szokott? Mert ne felejtsd h a másik csak mellett van az újdonság ereje..
Ha azt mondod erre hogy örülök hogy jo volt neki, akkor hajrá. Ha a gondolatra görcsbe rándul a gyomrod akkor ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!