Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Szerintetek nagy gond, ha egy nő magas, férfiasan néz ki?
185-190cm magas,viszont vékony alkatú,de erőteljes arcvonásokkal,természetesen hetero.
Ha megfog a személyisége,zavarna a testalkata?
A magasság nem zavarna olyan 190-ig. 190cm felett nekem már a férfiak is zavaróak. Természetellenesnek látom.
Az alacsony lányok azért jók, mert az ember a saját mérete miatt érzi magát olyan dominánsnak és férfinak. A közép magas azért jó mert pont ideális méret és hozzám is pont passzol. A magas meg azért jó, mert sok van belőle és kicsit olyan mint megmászni a Mont Blanc-ot. Ebben az esetben meg ettől érzi magát igazán férfinak az ember. Szóval nekem minden méret tetszik. De a férfias arc az nagyon zavarna. Nem a mell, nem a fenék és nem is a láb, hanem az arca a legfontosabb egy nőnek. Ha az nem nőies, akkor az embernek alapból nincs olyan benyomása, hogy most egy nővel beszélgetnék. Ezzel az erővel egy férfival is összejöhetnék, mert tetszik a személyisége.
Amúgy a vékony testalkat sok mindent takarhat. De amire én azt mondom, hogy vékony, engem az is kicsit taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!