Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magas pasi és nagyon alacsony lány között lehet gond az együttlét?
Szerintem egy misszionárius mondjuk picit problémás lehet,tekintve,hogy a lány a pasi mellkasát fogja bámulni közben. Vagy ott van a 69, azt elég nehéz kivitelezni ilyen különbséggel úgy, hogy mindkettő jól járjon. Lovagló és kutya véleményem szerint gond nélkül mehet. Esetleg fel lehet ültetni a hölgyet asztalra vagy bármilyen magasabb helyre, és állva megoldani a dolgokat.:) Fal mellett is ki lehet próbálni, ha megvan a megfelelő erőnlét.
Egyébként nyugodtan guglizz rá a dologra, biztosan fellelhető még néhány tanács.
Hogyne!
Amig pipal addig a sorodet a fejere tudod rakni ugy hogy mind ketten alltok...
154 centi vagyok, a mostani párom 183 centi, az előző pedig 194 volt és egyetlen póznál sem okozott ez gondot. Amit a többiek írnak hülyeség, misszionáriusban is minden tökéletes volt.
De nekem pl úgy a legjobb, ha kiskifli-nagykifli pózban szeretkezünk, vagy kutya pózban.
Asztalon még nem próbáltam, az nem vonz. (És féltem a berendezést :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!