Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon magas pasi és nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magas pasi és nagyon alacsony lány között lehet gond az együttlét?

Figyelt kérdés
188 cm férfi és 151 cm lány között. Vannak olyan pózok amik nem jönnek össze? Lehet Valahol gond a szexbe ez a magasság különbség?
2015. nov. 26. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Igen az összesben ;)
2015. nov. 26. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Nekem is volt törpe nőm.... Nagyon jó volt őt dugni
2015. nov. 26. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egy misszionárius mondjuk picit problémás lehet,tekintve,hogy a lány a pasi mellkasát fogja bámulni közben. Vagy ott van a 69, azt elég nehéz kivitelezni ilyen különbséggel úgy, hogy mindkettő jól járjon. Lovagló és kutya véleményem szerint gond nélkül mehet. Esetleg fel lehet ültetni a hölgyet asztalra vagy bármilyen magasabb helyre, és állva megoldani a dolgokat.:) Fal mellett is ki lehet próbálni, ha megvan a megfelelő erőnlét.

Egyébként nyugodtan guglizz rá a dologra, biztosan fellelhető még néhány tanács.

2015. nov. 26. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Hordjuk a kocsiban a kis sámlit.
2015. nov. 26. 13:24
 5/9 opened paradise ***** válasza:
Asztalnál és misszionáriusnál nem a legjobb. De attól még nem lesz rossz sem. Sőt,sok póznál könnyebben fel tud kapni.
2015. nov. 26. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Én barátom is 188cm magas én meg csak 165cm vagyok.Bár én még nem feküdtem le vele,de már bennem is megfogalmazódott ez a kérdés,amit te is feltettél.
2015. nov. 26. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

Hogyne!

Amig pipal addig a sorodet a fejere tudod rakni ugy hogy mind ketten alltok...

2015. nov. 26. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
185 vagyok, három 15X centis barátnőm volt, és egyikükkel sem okozott semmi gondot a testmagasság különbség szexuális téren.
2015. nov. 26. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:

154 centi vagyok, a mostani párom 183 centi, az előző pedig 194 volt és egyetlen póznál sem okozott ez gondot. Amit a többiek írnak hülyeség, misszionáriusban is minden tökéletes volt.

De nekem pl úgy a legjobb, ha kiskifli-nagykifli pózban szeretkezünk, vagy kutya pózban.

Asztalon még nem próbáltam, az nem vonz. (És féltem a berendezést :D)

2015. nov. 26. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!