Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tortent az elso alkalmad?
8 hónapja voltam már együtt a barátommal, 15 éves voltam.
Nagyon-nagyon szerettem őt, és már a szex elött is voltak játszadozások, egymás testének megismerése...:)
Egy icipicit fájt a behatolás de annyira az ő reakcióira figyeltem hogy teljesen megfeledkeztem a fájdalomról.
Utána egy-két nappal kicsit rosszul voltam, ezért szegény beparázott hogy biztos terhes vagyok :D Pedig védekeztünk. :)
1,5 évig voltunk együtt, végül félrekúrt...
Első: milyen kár...
Amúgy én férfi vagyok, és először (tudom, hihetetlen) de leges legelső alkalommal anál volt egy csajjal.
No nem is kell mondjam, ha valódi férfi vagy, akkor mennyire tetszik ez... én is kib aszottul élveztem.
Szerintem azért fájt neki, de figyeltem rá... És azt mondta folytassuk.
Végül jól sült el a dolog :D
18. szülinapom után egy héttel, akkor négy hónapja voltunk együtt barátommal. :) Neki már több kapcsolata is volt, így tapasztaltabb volt, nekem ő volt az első. Nagyon figyelt, és mai napiog az egyik legszebb emlékem. Másfél éve vagyunk együtt.
19/L
Érzelmileg okés volt, mert figyelj, szeretgetett, csókolt, kinyalt, stb, de rhadtul fájt, mikor betette.
1 hónap járás után, előtte sokat pettingeltünk már, úgyhogy nem "durrbele".
Nem, nem vagyok vele együtt, többek között mert rossz volt vele a szex.
Nagyon ritkán, akkor is róla szólt, félúton lelankadt, volt, hogy egy órát! reszelt, mire elment szétizzadtan, stb.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!