Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tortent az elso alkalmad?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tortent az elso alkalmad?

Figyelt kérdés
Nektek hogyan tortent az elso aktus? Hogyan eltetek meg erzelmileg? Azota is egyutt vagytok az illetovel?
2018. jan. 31. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

8 hónapja voltam már együtt a barátommal, 15 éves voltam.

Nagyon-nagyon szerettem őt, és már a szex elött is voltak játszadozások, egymás testének megismerése...:)

Egy icipicit fájt a behatolás de annyira az ő reakcióira figyeltem hogy teljesen megfeledkeztem a fájdalomról.

Utána egy-két nappal kicsit rosszul voltam, ezért szegény beparázott hogy biztos terhes vagyok :D Pedig védekeztünk. :)

1,5 évig voltunk együtt, végül félrekúrt...

2018. jan. 31. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
18%

Első: milyen kár...

Amúgy én férfi vagyok, és először (tudom, hihetetlen) de leges legelső alkalommal anál volt egy csajjal.

No nem is kell mondjam, ha valódi férfi vagy, akkor mennyire tetszik ez... én is kib aszottul élveztem.

Szerintem azért fájt neki, de figyeltem rá... És azt mondta folytassuk.

Végül jól sült el a dolog :D

2018. jan. 31. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy lányt találtam tinderen, akivel lett egy egyéjszakás kalandom. Sokszor és sokáig nyomtam, utólag vallottam be neki, hogy az első volt, el se hitte. Igazából utólag nem is nagyon látom értelmét, hogy bevallottam, mindkettőnknek kicsit fura volt. Mindez jó későn, 25 évesen. Addigra egyébként már lett volna legalább 5 lány, akivel elveszthettem volna (nem, nem csak futólagos ismertségek, konkrétan volt, aki felajánlotta, de nem csaptam le rá rögtön), de valamiért mindig meghátráltam. Így utólag bánom, hogy idáig halogattam. Azóta is csak nagyon kevés tapasztalatot szereztem. Ennek ellenére azt kell mondjam, elsőre nagyon csinos kis csajszit sikerült kifognom.
2018. jan. 31. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

18. szülinapom után egy héttel, akkor négy hónapja voltunk együtt barátommal. :) Neki már több kapcsolata is volt, így tapasztaltabb volt, nekem ő volt az első. Nagyon figyelt, és mai napiog az egyik legszebb emlékem. Másfél éve vagyunk együtt.

19/L

2018. jan. 31. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Mégismerkedtem egy pasival a Facebookon, bejelölt, ráírtam, hogy honnan ismerhetjük egymást. Úgy indult...hosszas beszélgetések után rá vettem a fejemet hogy tényleg jó lenne találkozni, én már akkor szerelmes voltam - utólag bevallotta, hogy ő is belém találkozások nélkül. 3-4 hónap után találkoztunk. Este eljött hozzám meló után nyáron, sétáltunk, meséltünk, megcsókolt, visszacsókoltam. Aztán rá 2-3 hónapra vesztettem el vele. Ő tapasztalt volt, idősebb korosztály, de látszott, hogy ő is szerelmes volt akkor. Aztán végülis nagyon szuperül sikerült első alkalomhoz mérten. Nem fájt, izgató volt. Majd volt egy kis megszakítás a kapcsolatban, tele volt a fejünk. De folytattuk. Vacsorát csinált, meglepi masszázs stb stb. Kb egy év eltelt szinte élettársi viszonylag voltunk már, mert többször jártam hozzá mint haza. Kulcsot adott, ruhák is voltak nála. Viszont nem érezte már azt amit kellett volna - csajozott, írogatott másoknak, én meg fájó szívvel kísértem tovább az útján, azzal, hogy nemsokára vége ennek. Azóta jól vagyok és vagyunk, jó viszonyban búcsúztunk el,néha ír. Én boldog vagyok, majdnem két évig együtt voltunk.:)) Mindez kb 2 hete...
2018. febr. 1. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Érzelmileg okés volt, mert figyelj, szeretgetett, csókolt, kinyalt, stb, de rhadtul fájt, mikor betette.

1 hónap járás után, előtte sokat pettingeltünk már, úgyhogy nem "durrbele".

Nem, nem vagyok vele együtt, többek között mert rossz volt vele a szex.

Nagyon ritkán, akkor is róla szólt, félúton lelankadt, volt, hogy egy órát! reszelt, mire elment szétizzadtan, stb.

28n

2018. febr. 1. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!