Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik száltak be párokhoz hogy tortént?
Es benne lennetek ujra ha ugy alakulna ha volna egy par es megismernetek egymast ?:)
Es aki nem volt kiprobálná?:)
Kor is irjatok legyszi :)
És hogyan zajlik így egy aktus?
Párok kapcsolata nem romlik meg?
Mennyire más élmény?
Csajokat mennyire izgatja ez?
mi vagyunk a pár és próbálkoztunk hasonlóval, habár barátnőm inkább a 2 fiút tartotta izgatónak.
végül 2 pár-t nyomtunk, és ott volt minden, 2lány1fiú, 1lány2fiú felállás
egy ismerős lány volt aki szóba jöhetett volna a hármashoz, de végül nem lett semmi belőle.
nem olyan egyszerű egy ilyet össze hozni, aki csak hirtelen felindulásból vágyik erre, annak nem fog sikerülni, itt tényleg oda kell tenned magad és keresni, akár hónapokig és ha találsz is, lehet hónapok amíg összehozod.
+1: nem mindegy ki az illető, így anonym oldalon ez nem fog jól elsülni
Én a harmadik voltam, egy buliban invitált egy pár magához. Én szingli voltam, fiatal, mindenki ivott, elmentem velük. Az este jó volt, de ők másnap ordítva szakítottak, én meg alig bírtam elsunnyogni. A lány bőgött, a fiú hisztizett, egyértelműen nem gondolták át és megbánták.
Emiatt velük nem mennék bele újból, sajnáltam, úgy éreztem miattam szakítottak. Pedig soha többet nem láttam őket.
Érdekes dolog ez amúgy...
Mai napig nem tudom tisztázni, hogy 25 évesen boldog hazasságban miért szeretném kipróbálni úgy hogy más pár is jelen van. Total heteró vagyok egyébként és nem a pasi nem a csaj nem a csere, hanem a jelenlét a hangulat vonz.
Más van így? Tapasztalatok?
25f vagyok, ha valaki gondolja írhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!