Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szexuális fantázia amit szeretnél nagyon kipróbálni de még nem volt rá alkalmad?
Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 17:24
1/18 anonim válasza:
egy lány megdugjon egy felcsatolhatóssal, vagy több lány előtt csinálja ugyanezt, stb :) F
2/18 anonim válasza:
Anál: eddig túl vatsagnak bizonyultam hozzá
3/18 anonim válasza:
Dugjak egy lányt felcsatolhatóssal.
4/18 anonim válasza:
Csajjal beöltözős szerepjátékok :) akinek tetszene írjon. 30F
5/18 anonim válasza:
Hogy mozdulatlanná kötözzenek és azt tegyenek rajtam amit csak szeretnének
6/18 anonim válasza:
egy privát medencés parti 4 vagy 5 különböző típusú származású lánnyal és úgy hogy nem kell sietni és persze hogy kellemes langyos az idő és a víz is
7/18 Heart of Darkness válasza:
Van pár, de ha leírnám, nevet kellene váltanom. p_p
8/18 anonim válasza:
Csak simán megdugni egy nőt. Nekem ez is fantázia.. :'D
9/18 anonim válasza:
BDSM vágyak, de ezeket nem csak próbálni inkább tartósabban kiélvezni, pár izgalmas dolgot megéltem ezekre is vágyom, meg többre is, majd ha lesz partner ki is élvezem vele
meg pár fétist kipróbálni
24F
10/18 anonim válasza:
hogy egy lány erényövet tegyen rám és aztán őt kelljen szolgálnom, cserébe h néha levegye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!