Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért gerjedtek erre?
Figyelt kérdés
Régen költöztetőként dolgoztam az egyik legjobb barátommal. Az egy dolog, hogy mind a ketten elég jól néztünk ki, de akkor is már órák után izzadtak, büdösek, koszosak és ziláltak voltunk gyakran. Nem éppen vonzó tulajdonságok szerintem. De gyakran volt, hogy félreérthetetlenül be voltak gerjedve a körülöttünk lévő nők, akár lakossági, akár iroda költöztetésen. Volt, hogy valamelyikünkkel ki is kezdtek. Barátomnak volt olyan, hogy a lány rendesen szaladt utána mikor lementünk, hogy elkérje a számát. Én akkor is mindig ki voltam akadva ezen, erre a barátom mindig azt mondta: Igen, a nőknek izzadt, büdös rakodó f***sz kell. Gyakran hallani, hogy milyen fontos a nők számára, hogy a férfi ápolt, tiszta, jó illatú és rendezett legyen. Akkor hogy jön képbe ennek az ellenkezője?2018. jan. 31. 12:44
21/21 anonim válasza:
Nő vagyok, szerintem igaz a felvetésed. Szerintem Elképesztően izgató, ha egy férfiban van erő, főleg a mai világban, ahol nagy részük elkényelmesedett. Nem, a szépfiúk, akik sokat törődnek a külsejükkel, semmiképp sem vonzók... Ösztönöket vált ki, az izzadtság, kosz, hogy igen, ez a férfi nem szarozik, bírja a fizikai strapát, nem kényes, van benne erő, én is utánuk szoktam fordulni
Kikezdős fajta nem vagyok, de nagyon beindítanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!