Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért gerjedtek erre?
Valahol ezt a jelenséget meg tudom érteni férfiként.
Egy nő lát egy erős, több 100 kilót játszi könnyedséggel mozgató erős férfit, valahol ösztönökből eredően az ilyen férfiakhoz vonzódnak. Nyilván az ösztönökbe a nyakkendő+ing+szappanillat nincs beégetve.
Férfiként engem is jobban vonzanak az egyszerű, de anya-tipusú, csendes, gondoskodó, finom nőies nők, mint a határozott fellépésű, erőszakos, törtető üzletasszonyok. És nem azért mert erre tanítottak. Egyszerűen ez jön valahonnan ösztönösen.
Amit én nem értek, az az amit többször tapasztaltam. Igen sok nő között dolgozom, és évente 1-2szer kivonulnak a tűzoltók gyakorlatozni. Te, az a visítozás, sikoltozás, fejvesztett ablakhoz szaladás amit ezek ilyenkor le tudnak vágni. Na én olyankor csapok a homlokomra és dobom el a ceruzámat...
Ott nem látnak seem arcot, sem testalkatot, csak tetőtől-talpig beöltözött figurákat. Mégis az az olvadozás... már-már szánalmas.
Ja :D
Igénytelen nőknek szexi max. Nyúljon alátok egy ci gány munkás, aki a tűző napon, nyáron, miután megcsinálták az aszfaltot. :D Gondolom odáig vagytok érte.
"Mi nők elképzeljük hogy aki tűzoltó, az erős és bátor. "
Éppen emiatt tartom kicsit gáznak. Hogy azért mert elképzeltek valamit a full bebugyolált emberekről, már végetek van.
Mert pl. egy bútorszállítónál rendben van, ott látjátok magát az embert.
Igazad van, tényleg nem értem. Ez számomra olyan mintha én mindenféle feltétel nélkül automatikusan elolvadnék a burkát viselő nőktől, miközben azt sem tudom hogy néznek ki.
azért tegyük hozzá h egy átlag magyar tűzoltó nem úgy néz ki mint jimmy doherty a harmadik műszakból
hanem pocakos 40-50-es enyhén kopaszodóak inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!