Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért gerjedtek erre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért gerjedtek erre?

Figyelt kérdés
Régen költöztetőként dolgoztam az egyik legjobb barátommal. Az egy dolog, hogy mind a ketten elég jól néztünk ki, de akkor is már órák után izzadtak, büdösek, koszosak és ziláltak voltunk gyakran. Nem éppen vonzó tulajdonságok szerintem. De gyakran volt, hogy félreérthetetlenül be voltak gerjedve a körülöttünk lévő nők, akár lakossági, akár iroda költöztetésen. Volt, hogy valamelyikünkkel ki is kezdtek. Barátomnak volt olyan, hogy a lány rendesen szaladt utána mikor lementünk, hogy elkérje a számát. Én akkor is mindig ki voltam akadva ezen, erre a barátom mindig azt mondta: Igen, a nőknek izzadt, büdös rakodó f***sz kell. Gyakran hallani, hogy milyen fontos a nők számára, hogy a férfi ápolt, tiszta, jó illatú és rendezett legyen. Akkor hogy jön képbe ennek az ellenkezője?

2018. jan. 31. 12:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Valahol ezt a jelenséget meg tudom érteni férfiként.

Egy nő lát egy erős, több 100 kilót játszi könnyedséggel mozgató erős férfit, valahol ösztönökből eredően az ilyen férfiakhoz vonzódnak. Nyilván az ösztönökbe a nyakkendő+ing+szappanillat nincs beégetve.

Férfiként engem is jobban vonzanak az egyszerű, de anya-tipusú, csendes, gondoskodó, finom nőies nők, mint a határozott fellépésű, erőszakos, törtető üzletasszonyok. És nem azért mert erre tanítottak. Egyszerűen ez jön valahonnan ösztönösen.

Amit én nem értek, az az amit többször tapasztaltam. Igen sok nő között dolgozom, és évente 1-2szer kivonulnak a tűzoltók gyakorlatozni. Te, az a visítozás, sikoltozás, fejvesztett ablakhoz szaladás amit ezek ilyenkor le tudnak vágni. Na én olyankor csapok a homlokomra és dobom el a ceruzámat...

Ott nem látnak seem arcot, sem testalkatot, csak tetőtől-talpig beöltözött figurákat. Mégis az az olvadozás... már-már szánalmas.

2018. jan. 31. 15:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
11-es válaszoló: A tűzoltó szakma és öltözet szexi. Pont azért amit leírtál. Mi nők elképzeljük hogy aki tűzoltó, az erős és bátor. Ez ösztönből jön. Nem tudom mit nem értesz rajta mikor te magad írtad le elötte.
2018. jan. 31. 15:13
 13/21 anonim ***** válasza:

Ja :D

Igénytelen nőknek szexi max. Nyúljon alátok egy ci gány munkás, aki a tűző napon, nyáron, miután megcsinálták az aszfaltot. :D Gondolom odáig vagytok érte.

2018. jan. 31. 15:17
 14/21 anonim ***** válasza:

"Mi nők elképzeljük hogy aki tűzoltó, az erős és bátor. "

Éppen emiatt tartom kicsit gáznak. Hogy azért mert elképzeltek valamit a full bebugyolált emberekről, már végetek van.

Mert pl. egy bútorszállítónál rendben van, ott látjátok magát az embert.

Igazad van, tényleg nem értem. Ez számomra olyan mintha én mindenféle feltétel nélkül automatikusan elolvadnék a burkát viselő nőktől, miközben azt sem tudom hogy néznek ki.

2018. jan. 31. 15:23
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ti férfiak meg attól akartok elolvadni ha egy nő kirakja mindenét...én meg ezt nem tudom felfogni...akkor is sokkal szexibb egy rendőr/tűzoltó ruha mint egy farok csak úgy magában (igen, ez célzás azokra akik kérdezés nélkül küldik a farkukat, nem értem ez mire jó, nem tudom felfogni...)
2018. jan. 31. 15:28
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy ekkora indulatokat fog kirobbantani ez. A tűzoltós dolgot én is láttam már. Amúgy ismerek olyan tűzoltókat, akik szabadnapjaikon bevállalnak néhány költöztetést. Nem keresnek túl jól sajnos. Hát erősnek annyira nem erősek, de van kitartásuk általában. Zongorába nem feltétlen állnék bele velük, de ezt leszámítva egész jól dolgoznak
2018. jan. 31. 16:04
 17/21 A kérdező kommentje:
Azt azért hozzá tenném, hogy már én sem csinálom, szóval magammal se állnék bele pl egy 400kg-s kazánba. De hogy mi látszik és mi nem olyan kérdés, hogy azért nem bírnak úgy emelni általában a konditeremből szabadultak, mert ott mikor valamit dolgoztatnak, akkor csak arra területre koncentráltan terhelnek. Aki rendesen csinálta ezt az már ösztönösen teljes testét használva sokkal többre lesz képes. Ki mihez szokott hozzá. Ezért is van az, hogy egy nehéz dolog emelésénél a hasizom is nagyon sokat fog dolgozni. Szóval az nem hülyeség, mikor egy pocakos rakodó azt mondja, hogy alatta izom van. Meg most, hogy már nem csinálom pont a hasam az egyik, ami elkontúrtalanodott. Valamennyire most is kockás, de már közel nem annyira. A másik, hogy attól még, hogy valaki könnyen mozgat nagy súlyokat, nem jelenti azt, hogy meg is tud védeni. Szóval ezek a dolgok relatívak. De a konkrét dologra eddig csak egy válaszoló volt a 9-es, aki szerint nem büdös a férfi szag és ezért mellékes ez a része. Nem tudom, hogy az exednek milyen szaga volt, de én gyakran a sajátomat nem bírtam elviselni. A másik, hogy nyáron meg odalent is izzad ám rendesen. A kosz kérdése is fenn áll még. Persze megfürdik az ember utána, de akkor is ott azokban a konkrét helyzetekben volt megkívánás. De ezen a gondolatmeneten tehát fontosabb az ösztön része, vagyis mit sugall egy ilyen munkát végző férfi, mint a neveltetésből adódó része, tehát, hogy adott pillanatban tiszta és rendezett legyen?
2018. jan. 31. 16:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Teljesen mas dolog, amikor valaki nem igenytelen, hanem egyszeruen leizzad a munkaban. Ez termeszetes. Randira ne budosen jojjon, de egy izzadt, eros ferfi nagyon vonzo tud lenni az adott helyzetben.
2018. jan. 31. 23:24
 19/21 anonim ***** válasza:

azért tegyük hozzá h egy átlag magyar tűzoltó nem úgy néz ki mint jimmy doherty a harmadik műszakból

[link]

hanem pocakos 40-50-es enyhén kopaszodóak inkább

2018. febr. 1. 08:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Én őérte visítoznék :D

[link]

2018. febr. 1. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!