Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért gerjedtek erre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért gerjedtek erre?

Figyelt kérdés
Régen költöztetőként dolgoztam az egyik legjobb barátommal. Az egy dolog, hogy mind a ketten elég jól néztünk ki, de akkor is már órák után izzadtak, büdösek, koszosak és ziláltak voltunk gyakran. Nem éppen vonzó tulajdonságok szerintem. De gyakran volt, hogy félreérthetetlenül be voltak gerjedve a körülöttünk lévő nők, akár lakossági, akár iroda költöztetésen. Volt, hogy valamelyikünkkel ki is kezdtek. Barátomnak volt olyan, hogy a lány rendesen szaladt utána mikor lementünk, hogy elkérje a számát. Én akkor is mindig ki voltam akadva ezen, erre a barátom mindig azt mondta: Igen, a nőknek izzadt, büdös rakodó f***sz kell. Gyakran hallani, hogy milyen fontos a nők számára, hogy a férfi ápolt, tiszta, jó illatú és rendezett legyen. Akkor hogy jön képbe ennek az ellenkezője?

2018. jan. 31. 12:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Tesztoszteron a valasz.. meg a 42. :-)
2018. jan. 31. 12:57
 2/21 A kérdező kommentje:
Tudomásom szerint csak a ciklus termékeny szakaszában hat a nőkre a tesztoszteron. Vizsgálatok alapján máskor nem gerjednek jobban a magasabb tesztoszteron szintű férfiakra. Másrészt meg nem tudom, hogy nekem magas lett e volna. Persze a rendszeres fizikai munkának köszönhetően alacsony nem lehetett, de nem hinném, hogy olyan magas lett volna
2018. jan. 31. 13:01
 3/21 anonim ***** válasza:
21%

" hallani, hogy milyen fontos a nők számára, hogy a férfi ápolt, tiszta, jó illatú és rendezett legyen"

Mert amit kimondanak, és a tényleges valóság között igen gyakran ellentmondás van.

Szerinted miért lehetetlen kiismerni a női gondolkodást?

Mert ők maguk sem tudják mit akarnak.

Ha az ilyen olvadozós nőket megkérdezed az utcán hogy milyen a férfiideálja, előadja a fenti dumát.

Aztán szalad az első fizikai melós után.

Egyébként pedig, nekem ffiként az a meglátásom hogy azért mert sokkal valódibb egy ilyen férfi, a férfierő egyértelműen sugárzik.

Én is dolgozom fizikai melót is, tapasztaltam én is érdekes dolgokat.. :-)

Méghogy nem éri meg szakmát tanulni, fizikai munkát végezni... Dehogynem! :-)

2018. jan. 31. 13:02
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
Igènytelen nők a büdös hapsikra buknak
2018. jan. 31. 13:14
 5/21 A kérdező kommentje:
Ha már így lett fogalmazva, hogy "férfierő", akkor számomra az sok mindent takar. Nekem azt is, hogy például egy magas pozícióban lévő férfire, aki mondjuk lejár gyúrni unalmában is rá van írva, hogy én vagyok a király. Úgy értem a magabiztosság. Persze én is izmos vagyok-voltam, nyilván régebben izmosabb és én tudom, hogy a mögött erő is volt, nem úgy mint sokaknál akik lejárnak szteroidozni, de ezt a nők nem tudhatják. Őket nem fogják látni össze***rni magukat súly alatt. Szóval azt kéne feltételezniük, hogy ilyen értelemben is erősek. Viszont azért egy "melósnak" gyakran dirigálnak nincs akkora magabiztosság mögötte, illetve ha van is el kell fojtania.
2018. jan. 31. 13:16
 6/21 A kérdező kommentje:
Attól függetlenül, hogy a legkülönbözőbb társadalmi helyzetben lévő nőkről van szó, attól még persze lehet igénytelen. Mert attól még, hogy magára nézve a külsőségekben igényesség látszik, de a hozzáállása lehet igénytelen. Kicsit nekem is taszító a dolog, hogy egy nő ilyenre vágyjon. Talán azért mert nem értem
2018. jan. 31. 13:21
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Mai délutáni mesénket olvasták, köszönjük!
2018. jan. 31. 13:29
 8/21 A kérdező kommentje:
Akármennyire hihetetlen számodra, attól még ez a valóság. Nyilván nem állítottam, hogy minden esetben ez volt, de viszonylag sok példa volt rá.
2018. jan. 31. 13:48
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, amikor exem segített a költözködésben, őszerinte büdös és izzadt volt. Az izzadság rész igaz, de én egyáltalán nem éreztem őt büdösnek. Férfi szaga volt :) És ez nagyon vonzó tulajdonság, egyszerűen megőrülök attól ha egy férfi erős, mert azt sugallja, hogy önmagát és engem is megtudna védeni ha olyan helyzet alakulna ki. Bárki bármit mond, ez sokkal vonzóbb mint az ecsetfejű divatmajomkodás!
2018. jan. 31. 14:10
 10/21 anonim ***** válasza:

a lányoknak általában tetszik, ha a férfi be meri mocskolni a kezét, plusz egészen más testalkata van egy fizikai munkát végzőnek. ez alap fantázia, ahol a kemény, izmos, hímmel dugnak.

nekem is szex fantáziám egy aerobikos csaj, de attól még nem venném el.

2018. jan. 31. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!