Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 éves vagyok és szűz. Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves vagyok és szűz. Mi baj lehet velem? Hogy változtassak?

Figyelt kérdés

Nem nézek ki jól, inkább átlagosan, de ennek fényében általában nem is a legszebb, legszexibb nőknél próbálkozom...

De valahogy eddig mindig sikertelenül. Velem mindig maximum barátkoznának a lányok/nők és amint felmerül, hogy én esetleg többet is szeretnék, vagy apránként, észrevétlenül megszakítják velem a kapcsolatot, vagy ami még kínosabb teljesen őszintén közlik velem, hogy lehetünk barátok, de másra semmi esélyem sincs náluk.

Pedig visszafogottan szoktam udvarolni, próbálkozni... Sőt, volt olyan is hogy úgy kosaraztak ki, hogy éppenséggel nem is próbálkoztam, csak félre értették.

Még odáig sem jutottam el egy nővel sem, hogy elmondjam hogy szűz vagyok (meg amúgy nem is csókolóztam), de ez így egy elég nagy teher, hogyha esetleg eljutok addig, akkor még ez is ott lesz szűrőként.

Lehet, hogy az a baj hogy eleve későn kezdtem érdeklődni a nők és szexualitás iránt, 19 évesen. De akkor is még úgy voltam vele valamiért, hogy ráérek.

Aztán valahogy hirtelen vettem észre, hogy öreg vagyok.

Sajnos az élet többi területén is lemaradva érzem magam, konkrétan a környezetemben sem ismerek senkit aki hátrébb tartana bármiben is nálam.

2017 nyarán diplomáztam 24 évesen, de nem mesterszakon, hanem nekem ennyi ideig tartott a 3 évesnek tervezett alapszakot elvégezni.

Végül nem is azon a területen dolgozom, mert csak a szakmai gyakorlaton szembesültem azzal, hogy egyszerűen nem bírom.

Mondjuk ez a dolog nem 100%-ig negatív, mert a mostani munkahelyemen 99%-os esélyem van egy 600 000 Ft nettós pozició betöltésére, de addig még 1.5 évet ki kell bírnom, s addig összesen 160 körül keresek.

Több okból kifolyólag is, de főleg anyagiak miatt még a szüleimnél lakom, a családi házban, ugyanaz a szobám 25 éve, s kb. most is egy gyerekszoba.

A munkahelyemen a kortársaimnak (négyen vannak) már mind van saját lakása/háza (igaz többen örökölték)...

Én nem tudom, hogy nekem lesz e egyáltalán valaha, jelenleg 1.4 millió az összes megtakarított pénzem.

Amikor meg lesz a jobb pozim, akkor is még évekig kell majd gyűjtenem arra, hogy hitellel vehessek Budapesten vagy közvetlen közelébe egy kisebb lakást.

Az a baj, hogy egyre inkább úgy érzem, hogy egy páratlan lúzer vagyok, nincs még egy ilyen... És örökké szűz maradok.

Talán elmehetnék lakásos prostihoz, de utána örökké hazudnom kéne, ha mégis összejönne egy kapcsolat.

Meg gondolom a szexuális igényeim is megnövekednének.

És engem jobban érdekel a szex részénél az, hogy úgy érzem már lecsúsztam arról, hogy családom lehessen.

Azok az ismerőseim akik mostanában házasodnak, 24 és 25 évesek, azok ezt mind 5-10 éves kapcsolattal rendelkeznek a hátuk mögött.

Nem hiszem, hogy majd valaki egy 1-2 éves kapcsolatra családot akar alapozni, szóval ebből a szempontból is ketyeg az óra...

Ti hogy látjátok, mennyire betegesek a leírt dolgok ennyi idősen?

Ha valaki volt hasonló cipőben, annak most hogy állnak a dolgai?

Vagy ha most van abban, akkor hogy látja a jövőjét?

Előre is köszi és bocsi az elírásokért!

Kort és nemet is írjatok!

2018. jan. 30. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, ezt a választ #4-es válaszolónak címeztem.
2018. jan. 31. 01:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 vagyok. Egy-két ponton azért beleszólnék.

Valamit nagyon rosszul értelmezel, ha azt hiszed, hogy a munka világa így működik, hogy egy helyen lehúzol egy csomó időt, és majd azután hirtelen kő gazdag leszel. Ez nem így működik, mire közeledik az idő, ki fog derülni, hogy mégse nyílik még meg a pozíció, most éppen nincs rá költségeret, majd meglátjátok, várj még, aztán feledésbe merül. Ennek, hogy "lehet, hogy" soha ne dőlj be, semmi értelme. Gondolom informatikai irodista vagy. Nézd, az a legfontosabb hogy gyorsan fejlődsz-e, olyan pozícióban, ahol beletanulsz a cég belső működésébe, és aktív tagja vagy a projektek munkavégzésében. Ha így érzed, akkor ok, lehet hogy lesz ott jövőd. De ha azt érzed, hogy a munkáddal is csak az időt húzod ott, adhoc szemét feladatokat látsz el amikben semmi szakmai nincs, csak pepecselés, akkor felejtsd el az egészet, vizionálsz. Ezesetben igenis kezdj el nézelődni az állásinterjúk után, és addig keresgélj amíg jobbat nem találsz, közben fejleszd magad autodidakta módon vagy akár képzéssel is (igen, akkor is ha az egyetemet elvégezted, mert a speciális területeden valószínű nem képeztek ki, hacsak nem bme vik karon voltál).

2.

Most lehet, hogy szomorú dolgot közlök veled, de fontos, úgyhogy ülj le szerintem.

A lányok közül végig mind tudták rólad, hogy szűz vagy. Ez rád van írva, amíg nincs önbizalmad. Ha ezt megpróbálod túljátszani, akkor is látszani fog, hogy nyomulós vagy, de nem érzed magad komfortosan. Tehát ilyenekkel egyáltalán nem érdemes foglalkoznod, hogy majd akkor fog elhajtani, amikor majd megtudja. Két féle lány van, az egyik, aki nem szúrja ki és egyszerűen a sorsra bízza hogy majd az is egyszer téma lesz, de ő aztán nem fog fennakadni azon úgyse, amikor elmondod neki, mert addig se foglalkoztatta, tehát nyugodtan megvárhatod amíg aktuális lesz, és nyugodtan mondd el az igazat, nem kell beparázni. Az, amelyik viszont ezt olvassa le rólad először, úgyse tudod átverni, ne is próbáld megjátszani a hipster csávót. Ha veled fog tartani, valószínűleg elfogadta már.

Hidd el, ez egyszerű tény, én se tudtam mindig, én is koppantam egyszer a szembesüléstől, de amúgy elég nyilvánvaló is, attól még hogy elhisszük magunkról hogy az látszik amit láttatni akarunk, nem...

Ennek tudd be az eddigi kosarakat is, és hogy úgy érezted hogy hülyén viselkedtek veled. Így már logikusabb is, ugye?

Családra azt tudom mondani, hogy ne akarj egyből azt, felejtsd is el most, majd megismered a barátnődet, érezni fogod 1 év után, hogy érdemes-e kezdeni ilyen területen vele. De egy rakás sikeres és boldog ember van 30 évesen, aki még szórakozik és nőzik, ezzel ne versenyezz szerintem, ha gyerekeket akarsz, úgyis legalább nem lesz nagy korkülönbség köztük.

Azt tudom javasolni neked, hogy ilyen egzisztenciával, karrierrel, ha teheted, igenis vágj bele valamibe, mesterbe, esetleg másik szakon. Nem szégyen az, ha építeni akarsz még. Most már több tapasztalatod van, keress mindenképp olyat, ahol fel tudd használni az eddigieket, de sokat fejlődsz a piacra is majd. Emellett legyen valami hobbid, amivel kiereszted a gőzt, nagyon fontos. Jelenlegi barátnőmet is így ismertem meg, lassan két éve együtt vagyunk. Pesten csomó lehetőséged van, önkénteskedhetsz, eljárogathatsz olyan eseményekre, ami pont érdekel is.

Tarts rendben magad, nézz utána hogy hogy akarsz kinézni, és azt hogy éred el. Ez a hangulatodat is befolyásolja.

Otthonról költözz el... ez egy bélyeg egy srácnak ettől a kortól már. Ha oktatás már nem érdekel, én a helyedben mindenképp keresgetném a lehetőségeket hogy kicsivel többet keressek, és akkor viszont legalább azért vennék lakást valahol, hogy a törlesztéssel elkezdhessem kiadni, vagy amikor tényleg beköltözök, akkor bármikor ott lesz és a sajátom.

De tényleg a képzés és a tanulás a legjobb beruházás, én ebben hiszek. Sok sikert!

2018. jan. 31. 02:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha piszkos a kezem, vízzel megmosom a kezemet. A vízet sok mindenre lehet használni. Tiszálkodásra, főzésre, mosásra, öntözésre, sok féle ivásra alkalmas termék használja a vízet.

És gondolod, hogy egy nő nem veszi észre, hogy te is használni akarod? A szűzességed a legnagyobb problémád, ezzel nyítottad a kérdésedet, és nem azzal, hogyan találd meg életed társát, sajnos beleragadt a fejed a punciba.

2018. jan. 31. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:

25 évesen, pasiként ne görcsölj azon, hogy lecsúszol a családalapításról! Ha nő lennél, megérteném, de 50 évesen is ugyanúgy nemzőképes leszel. Persze nyilván nem ez az opcionális, ha az unokáidat is látni akarod felnőni, csak azt mondom, bőven van időd. Veled egyidős nő vagyok, korábban nekem is gondjaim voltak a párkereséssel, ami az önbizalomhiányomból fakadt (ritka ronda fogsorral áldott meg az ég, gyűjtenem kellett a fogszabályzóra, de miután felragasztották, fél éven belül bepasiztam). Fogadd el magad, ha van valami ami nem tetszik magadon, és tudsz rajta változtatni, tedd meg, hogy növeld az önbizalmad. A kisugárzásodon is érződik, ha gátlásos vagy, önbizalomhiányod van. A harminchoz közeledve pedig a legtöbb nő már vállalna gyereket egy 2 éves, de biztos lábakon álló kapcsolatban, legalábbis én igen.

25L

2018. jan. 31. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Jólvan, ide jöttél, jól kisírtad magad, többen írtak neked egy regényt, te meg basz0l már reagálni bármire. További boldog szüzességet.
2018. febr. 1. 06:16
 16/17 anonim válasza:
Két ismerősömnek kevesebb mint 2 év ismertség után lett gyerekük. A nő 23 a pasi 28-30 év körüli.Nem is tudom hogy volt e a srácnak elötte csaja. (Tesóm haverja,és ex csaja) Szóval még nincs minden veszve, neked annyi a dolgod,hogy próbálkozzon. A nők kb. 24-28 évesen neki állnak pánikolni ha nincs párjuk és szeretnének gyereket. Hajrá!
2018. febr. 1. 15:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Jaja mi férfiak vagyunk nincs okunk parára.

30 évesen én egyáltalán nem vágyok gyerekre és családra. Most építem ki a karriert, kapcsolatrendszeremet... most kezdek élni. Még nem döntöttem el melyik országban akarok élni. Nem is akarok egy nő mellett elköteleződni

40 éves korban is lehet családot alapítani. Minek ezzel sietni?

Nagyon sok 40 körüli férfi kollégám van aki él és virul.

30 az új 20 a férfiaknál :D élvezd ki.

2018. febr. 1. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!