Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk lanyok! Tegyuk fel, elsore szexelnel valakivel. Mi az az ok, ami miatt egybol nem-et mondanal, ha meglatnad a partnert meztelenul?
Figyelt kérdés
Tok mindegy, hogy egy ejszakas, vagy epp eleted szerelmevel fekszel le eloszor. Mi lenne annyira durvan befolyosolo, ami miatt lemondanal a szexrol?2018. jan. 30. 18:35
1/13 anonim válasza:
Apoltsag, higenia feltuno hianya.
2/13 anonim válasza:
Ha farka lenne mint nekem...:DDD
3/13 anonim válasza:
Ha tele lenne a teste undorito szemölcsökkel, plusz büdös.
4/13 A kérdező kommentje:
Kort en nemet irhattok. :D
2018. jan. 30. 18:47
5/13 A kérdező kommentje:
Es*
2018. jan. 30. 18:48
6/13 anonim válasza:
Kosz,bűz,gomba,rúzsfolt a testen.
8/13 A kérdező kommentje:
Nem parazok semmitol, jesszus. :D Nem ertem, mert gondoljak itt sokan, hogy minden kerdes a kerdezo eletere utal. Csak eszembe jutott valami, gondoltam felteszem a kerdest. Csak kivancsisag, nyugi.
2018. jan. 30. 18:57
9/13 anonim válasza:
Ha dzsumbúj van
Ha messziről látszik hogy túrós koszos a fsza és még bűzlik is.
Ha túl hosszú és túl vastag
Vagy ha meglátnám hogy hátúl vonalkódos a gyatyája elől meg húgy pecsétes.
Szájszag
Izadtság szag
Rohadó fogak
24N
10/13 anonim válasza:
Ha koszos, budos, turos a penisze, ha nagyon dzsungel van a laba kozott, herpesz vagy valami mas nemi betegsegnek jele van pl
Most ezek jutottak eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!