Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintek miért lehet, s elitélendő e, hogy az utcai prostik beindítanak?
Higiéniai és elvi okokból még nem voltam egyel sem, de néha nehezen állom meg...
És kifejezetten az utcaiak indítanak be, de azt magam sem tudom, hogy vajon miért.
Az hogy mennél prostizni szerintem nem gáz, de az hogy utcaihoz az már igen
Ott tényleg igénytelenek vannak meg tisztálkodni se tudnak meg olyan körülményeket biztosítani mint aki lakáson van
Csak lakásoshoz mennék szerintem, de az utcaiak nagyon beindítanak, valahogy az hogy mennyivel alsóbb társadalmi rétegbe tartoznak.
Meg, hogy Ők tényleg szívnak a pénzért, de nem a luxus miatt, hanem mert pl. drogfüggők. És valahogy jó lenne hozzájuk kedvesnek lenni, de sajnos valamiért az önbecsülés hiánya és a világra való sz@rás izgat bennük.
(Sejtem, hogy ez kicsit beteges)
Sosem voltam prostival, se utcaival, se másikkal, de az útszéli fajta iszonyatosan felizgat. Ha volt barátnőm mindig megkértem, hogy a kedvemért otthon néha öltözzön ki igazi útszéli r1bancnak, mert egyszerűen imádom ezt a stílust, szeretem a k.rvs cuccokat nagyon! Nálam ez kattan be valahogy.
Én nem jöttem rá miért van ez nálam, de tudj róla, hogy nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!