Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül a húgomat meg láttam szex közben mit tegyek?
Figyelt kérdés
Véletlenül meg láttam ma a hugomat premier plánba szexelni a pasijával mert nem csukták be rendesen a húgom ajtaját. Szóljak neki hogy legközelebb óvatosabban csinálják mert anyuék is be eshetnek bármikor? Vagy kussoljak?2018. jan. 29. 17:08
2/9 anonim válasza:
Én szólnék! Az kevésbé kínos,mintha más is látná.
3/9 anonim válasza:
Nem a te dolgod, csinálj úgy mintha semmi se történt volna.
Ha szól jobb esetben máskor óvatosabbak lesznek ha nem akkor meg majd leszedi a te fejedet, hogy mért kukkoltál.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem kukkoltam csak egymással szemben van a szobánk
2018. jan. 29. 17:23
5/9 anonim válasza:
#4 Ne engem győzz meg hanem esetleg a húgod ha felkapja a vizet amikor kiderül, hogy "lebukott".
Mondjuk ha jóban vagytok és te is csaj vagy akkor akár szólhatsz is. De a legtisztább ha hagyod, valószínűleg nem direkt hagyták nyitva, ha szólsz akkor se biztos, hogy sokkal ügyesebbek lesznek. Szóval nem sok változás állna be de cserébe lenne neked is meg a tesódnak is egy kínos pillanata.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mondd meg neki. Ebből nem kellene, hogy sértődés legyen. Mármint én a helyedben simán elmondanám. Testvér előtt ez még nem olyan kínos, szülők előtt már inkább, bár az is túlélhető, de jobb, ha inkább szólsz neki, hogy figyeljen az ajtóra.
7/9 anonim válasza:
Nincs abban semmi, jegyezd meg hogy barlangba születtél faxkalap, és reméljük érteni fogja :)
8/9 anonim válasza:
Premier plánban max akkor láthattad, ha te dugtad közben, mert az azt jelenti, hogy kb a feje alkotta egész képet.
9/9 anonim válasza:
Ne csinálj ügyet ebből, hagyd a csudába. Más mulasztásából ne neked legyen lelkiismeret furdalásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!