Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, punciból szájba?
Figyelt kérdés
Barátnőm sose akarja szex után bekapni, annyira rossz lehet?
Ti hogy álltok hozzá?
2018. jan. 28. 22:29
2/16 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok...
Meg nyalás után a csók?
3/16 anonim válasza:
nálam ez sosem jelentett problémát, hogy a saját ízemet a számban érzem.
4/16 anonim válasza:
Volt hogy a számba élvezett utána lenyeltem. Nyúltam volna a rágóért, de azt mondta ne vegyem be mert szereti az ízét. Magához húzott és megcsókolt. (kocsiba volt)
Csak egy férfival voltam együtt, kölcsönös orál után ugyanúgy volt csók. Bár szex közben csak keveset csókolóztunk, inkább dugás volt mint szeretkezés.
17L
6/16 anonim válasza:
No problem, bár mi gumiban nyomjuk, de attól még nem zavar a saját ízem.
8/16 anonim válasza:
Annyira mázlisták azoknak a lányoknak a párjaik akiknek nem szabnak gátat...
9/16 anonim válasza:
Mi gumiba csináljuk de nem zavarna, orál után csókolózunk meg igazából közben is. Amikor a számba élvezett az után is csókolóztunk.
10/16 anonim válasza:
Alap volt eddigi barátnőimnél. Némelyiknél popsiból szájba is működött gondos előkészítés után persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!