Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, punciból szájba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, punciból szájba?

Figyelt kérdés

Barátnőm sose akarja szex után bekapni, annyira rossz lehet?

Ti hogy álltok hozzá?

2018. jan. 28. 22:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem zavar, mehet.
2018. jan. 29. 06:01
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
Én csak olyannal találkoztam, hogy se nyalás után nincs csók és aktus után sincs szopás. Bár annak ellenére, hogy nálam sem merülhetne fel, hogy szopás után megcsókoljam, de valahogy lánynál mégsem értem. Az valahogy mégis más. Most a leszbikusoktól senki sem akad ki, hogy egymást nyalják, szerintem a fiúk és a lányok se annyira. De az én helyzetemben, ezzel az erővel le is szophatnám magam. Az meg azért már gusztustalan. Lehet ez kicsit önző, de én undorodhatok magamtól mint férfitől, de lány nem undorodhat magától :D
2018. jan. 29. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem jelent problémát :)
2018. jan. 29. 11:31
 14/16 anonim ***** válasza:
jöhet semmi baj ezzel
2018. jan. 29. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Hogy undorodhatsz magadtól, illetve a spermádtól? Én nem egyszer nyaltam ki punciból a saját cuccomat, illetve kaptam vissza szopás után egy csók kíséretében.

2018. jan. 30. 12:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Most akartam elmenni ebédelni, de ebből se lesz már semmi...
2018. jan. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!