Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek punciból szájba?
ezt nem kell megérdezni. ha elég jól dugsz, és eléggé beindítottad a nőt, (ők sokkal nyíltabbak, még a visszahúzódók is) egyáltalán nem zavarja őket, észre sem veszik, nem is ezen gondolkoznak, hogy jajj most a punciába meg onnan a szájába.
vagy ha kinyalod akkor utána szívesen smárolnak
pontosan, egy normális szex közben észre sem veszed az ilyen dolgokat hogy az előbb hol járt mit csináltatok, egyszerűen csak csináljátok és élvezitek
21/L
Én, mikor maszturbálok, akkor is nyalogatom az ujjaimat. NEm szeretem magam ujjazni, mert nem sok élvezet van benne (amikor magamnak csinálom), de van, hogy csak azért felnyúlok magamnak, hogy le tudjam nyalni az ujjaimról a puncinedvemet. Lehet, hogy perverz dolog, lehet, hogy nem, én ezt szeretem. :D
Ezek után punciból szájba... semmi gondom vele. Bár tény, hogy jobban szeretem, ha a puncimba élvez, de a szájba élvezéssel sincs gondom.
(de a se_ggből szájba nálam azért nem nyerő, alapból az anált sem szeretem... azért az nem igaz, hogy szex közben mindent mindenhogy csinál az ember, nem hiszem, hogy sokan beleszarnak a párjuk szájába, csak mert elkapta őket a hév... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!