Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek tetszik a bukakke?
Figyelt kérdés
Kort, nemet is írj légyszi. Köszönöm.2018. jan. 28. 16:06
1/14 anonim válasza:
Filmekben néha megnézek ilyet, bár kevés van igazán szépen és igényesen kivitelezve szerintem. Élőben viszont nem izgat.
32/N
4/14 anonim válasza:
Ugyan melyik pasinak ne tetszene az ha páran körbe állnak egy lotyót aki térdel szop ès telibe lőhetik az arcát száját vagy ahová sikerűl.
24N
5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem feltétlenül csak a lotyók csinálnak ilyet. Csak mások az igények.
2018. jan. 28. 17:23
6/14 anonim válasza:
mondjuk kétlem hogy a nő ezt élvezné, de mi igen, ő meg az ezért kapott juttatást :)
többes szexnél de még egy szimpla bukkake partynál se az érzelmek játszanak
7/14 A kérdező kommentje:
Volt részem már gangbangben. Ha azért szexelne velem a nő, mert fizettünk érte, el is menne tőle a kedvem. Közös örömszerzésről szól szerintem a többes is. Az viszont igaz, hogy az érzelmekhez semmi köze. Ez csak szex.
2018. jan. 28. 17:41
8/14 anonim válasza:
Valahogy nehezen hiszem el hogy ez izgat egy nőt hogy mindenféle ember sorozatosan ráélvez az arcára...
Vagy 100000-ből 1 perverz
9/14 anonim válasza:
Ehhez elég részegnek kell lenni vagy ahogy az utólsó írja Perverznek.
Mert a nők 98% nem szereti az arcra recsit
1%-nak fizetnek 1% meg a Perverz.
24N
10/14 Lacás1976 válasza:
Én szivesen résztvennék ilyenbe mindkét oldalon. Persze ha mindenki igényes és egészséges. 41 éves meleg pasi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!