Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kinek melyik férfi orgazmus tetszik legjobban?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, hogy hova szereted, ha megy a sperma, milyen állagú tetszik legjobban, mennyire spricceljen, a pasi nyögjön, vagy inkább csendesen élvezzen el?2018. jan. 28. 13:49
1/7 anonim válasza:
Azt szeretem ha ram elvez sokat es nyog kozbe
3/7 anonim válasza:
Mi néha úgy csináljuk, hogy a párom a popsimba élvez, majd oda hajol és én a szájába csorgatom. Ezután smárolunk, ketté osztjuk a spermát és lenyeljük. Isteni. :)
6/7 anonim válasza:
Ha természetes!Nyög,zihál,hörög halkan,a fülembe akár.Megfeszül a teste és valóban át adja magát az érzésnek!Mindegy mennyi jön ki és a puncimba,számba,testemen szeretem!
7/7 anonim válasza:
A számban menjen el, és lényeg, hogy minél inkább látszódjon rajta, mennyire élvezi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!