Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Ha orálisan kielégítenek és lenyelik, vagy ha nem nyelik le?2018. jan. 25. 10:15
1/18 anonim válasza:
Hát ha le is nyelik az azért jobb érzés :D
4/18 anonim válasza:
Ha lenyeli. De nem eröltetem. 32.
6/18 anonim válasza:
Ha lenyeli ,és nő csinálja nem pedig te Béla
8/18 anonim válasza:
Ha a szájába engedi, kicsorgatja, játszik vele, vissza a szájába és ezt megismételve párszor. Utána vagy lenyeli vagy elkenegeti a saját testén, amelyik jobban tetszik.
9/18 anonim válasza:
A lenyelés része nyugodtan kimaradhat, azt egyáltalán nem várom el, semmi plussz izgalmat nem ad számomra.
Azt sem várom el, hogy szájban elvezzek el, mivel tudom, hogy rossz ízű a spermám, viszont ha alkalomadtán megtörténik (mostanában elég gyakran) az nagyon nagy plusszt ad az egésznek. A dolog mögött pedig az áll, hogy így megszakítás nélkül tudok elelvezni, és nem kézzel kell utana befejezni.
10/18 anonim válasza:
Az a fontos, hogy élvezhessek a szájába. Abban a pillanatban van a legjobb érzés, amikor épp kilovod a spermát. Az, hogy utána a csaj lenyeli, vagy kikopi zsepibe, nekem már olyan mindegy. Utána miután elélveztem, azt már ugy se érzem, hogy lenyeli vagy nem. Netán undorodsz kicsit a lenyelésétol? Szerintem az én verziom mindkét fél számára kedvezo kozépút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!