Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől elmenne egy pasi kedve a szextől?
Ettől elmenne egy pasi kedve a szextől ha mielőtt berakja, le akarnám ellenőrizni, hogy jó e az óvszer szavatossága és megkérdezném megmosta-e a péniszét és mosott e fogat?
Nem tudom, h ezzel elrontanám-e a pillanatot
Szûz vagyok
"
Igazából az intim tisztálkodás hiába van meg ha szex elôtt kiment hugyozni"
tudod van az a nedves baba torlokendo , na olyant veszel otthonra es lesz mib'vel torolje pisi utan a pelot a hartya lukaszto kanodnak!
Kérdező te biztosan lány vagy? Vagy csak egy troll?
Csak mert az általam ismert lányok mindegyike a pisilés szót használja. Életemben ha 2x hallottam a hugyozni szót lányok szájából, de azok is inkább az útszéli típusba tartoztak.
Hát, ez így elég illúzióromboló egy lánytól... Nem vagyok illemtanár, de azért a férfiak szerintem elvárnak egy bizonyos fokú finomságot, árnyaltságot egy nőtöl akivel hosszabb távra terveznek.
Szóval lehet hogy nem ártana finomítani a kommunikációdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!