Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ettől elmenne egy pasi kedve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől elmenne egy pasi kedve a szextől?

Figyelt kérdés

Ettől elmenne egy pasi kedve a szextől ha mielőtt berakja, le akarnám ellenőrizni, hogy jó e az óvszer szavatossága és megkérdezném megmosta-e a péniszét és mosott e fogat?

Nem tudom, h ezzel elrontanám-e a pillanatot

Szûz vagyok

2018. jan. 27. 10:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"

Igazából az intim tisztálkodás hiába van meg ha szex elôtt kiment hugyozni"

tudod van az a nedves baba torlokendo , na olyant veszel otthonra es lesz mib'vel torolje pisi utan a pelot a hartya lukaszto kanodnak!

2018. jan. 27. 20:37
 22/33 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező te biztosan lány vagy? Vagy csak egy troll?

Csak mert az általam ismert lányok mindegyike a pisilés szót használja. Életemben ha 2x hallottam a hugyozni szót lányok szájából, de azok is inkább az útszéli típusba tartoztak.

2018. jan. 27. 23:24
 23/33 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :) és nem útszéli
2018. jan. 27. 23:28
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez így elég illúzióromboló egy lánytól... Nem vagyok illemtanár, de azért a férfiak szerintem elvárnak egy bizonyos fokú finomságot, árnyaltságot egy nőtöl akivel hosszabb távra terveznek.

Szóval lehet hogy nem ártana finomítani a kommunikációdon.

2018. jan. 27. 23:44
 25/33 A kérdező kommentje:
Csak gyk-n engedek meg magamnak ilyen stílust :D
2018. jan. 27. 23:46
 26/33 anonim ***** válasza:
83%
Azért a matek házit se felejtsd el felmondatni vele!
2018. jan. 28. 18:22
 27/33 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nálam ez alap, hogy lefürdök szex előtt illetve meg fogat mosok és az óvszer sem szokott évekig száradni a pénztárcámban (leginkább aznap veszem meg, amikor tudom, hogy eksön lesz). Szóval én szerintem megsértődnék, ha rámszólnának, hogy menjek el fogat meg brét mosni. Valsz. egyből visszakérdeznék, hogy "azt gondolod rólam, hogy ilyen igénytelen vagyok?". Maximum prostinál lenne érthető, hogy elvárja a zuhanyzást legalább szex előtt (még nem voltam prostinál).
2018. jan. 30. 12:56
 28/33 anonim ***** válasza:
97%
Irigylem a pasidat.Ritka egy izgató csaj lehetsz.A pélóját is gumikesztyűvel fogd meg.
2018. jan. 30. 12:58
 29/33 anonim ***** válasza:
#28 allat! xDD de amugy tenyleg. ez azert durva. van ilyen higenia betegseg ami orvosi segitseget igenyel , nem az a baj hogy szereted a higeniat ha nem ez mar az elmutalodot gondolkodas ami a fejedben van kerdezo.
2018. jan. 30. 13:01
 30/33 anonim ***** válasza:
Szerintem rendben van. Engem megnyugtatna, hogy ha ennyire vigyáz magára, biztos egészséges
2018. jan. 30. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!