Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ettől elmenne egy pasi kedve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől elmenne egy pasi kedve a szextől?

Figyelt kérdés

Ettől elmenne egy pasi kedve a szextől ha mielőtt berakja, le akarnám ellenőrizni, hogy jó e az óvszer szavatossága és megkérdezném megmosta-e a péniszét és mosott e fogat?

Nem tudom, h ezzel elrontanám-e a pillanatot

Szûz vagyok

2018. jan. 27. 10:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%
És akkor mivan ha pisilt előtte? Énis csaj vagyok de engem nem zavarna ha pisil előtte, főleg ha gumiban van akkor meg főleg mért zavar? De amúgy én leszopni is leszoktam a párom miután pisilt, engem nem zavar. 20/l
2018. jan. 27. 12:40
 12/33 anonim ***** válasza:

Az én partnerem ezt úgy oldja meg, hogyha pisil előtte, magától elmegy és megmossa a farkát. Eszébe nem jutna csak úgy odatolni elém. A fogmosást nem várom el közvetlenül szex előtt, persze ne legyen büdös a szája, de egy rágó sok mindent megold. :)

34

2018. jan. 27. 13:32
 13/33 anonim ***** válasza:
57%
Attol mert fogat mos, a te egészségedet nem fogja megvédeni semmi. Nem a fogmosás ment meg a nemibetegségektöl, hanem a cölibátus.
2018. jan. 27. 13:52
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok de igen ez rohadtul hangulatromboló... Neked lenne kedved szexelni miután ezeket megkérdezték tőled?

Remélem nem az a lány vagy aki a faszt is papírzsepivel fogja meg. És akkor mi van ha pisilt előtte? Ott az óvszer.. Mi azt nem használunk de engem mêg izgat is ha előtte pisilt és nem olyan mint amit most mostak halálra szappannal. És mi van ha egyszer random jön meg a kedved pl autóban? Sose leszel spontán mert félsz hogy bajod lesz? Ha nem egy olyan fiúval fekszel le aki minden este mással van nincs okod parázni. És nem rossz indulatból de szerintem előbb utóbb pont az ilyen lányokat csalják meg..

2018. jan. 27. 15:16
 15/33 anonim ***** válasza:
Az hétszentség, hogyha ezeket így odanyomod, abból már szex nem lesz, mert úgy lelankad, hogy egy napig fel nem állítod. És ha pisilt előtte akkor mi van? A vizelet steril!
2018. jan. 27. 15:41
 16/33 A kérdező kommentje:
15# steril?? Meg is innád?
2018. jan. 27. 15:47
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Kislány te még nem állsz készen a sexre. Ezek a kérdések bizony nagyon vágyrombolóak. Ha kicsit magabiztosabb a srác, nem valami nagyon kiéhezett, még az is lehet, hogy feláll él ott hagy a francba. Jobbik esetben még azért megdug ha már odáig eljut, de tobbet biztos nem látod, mert úgy fog elmenni toled, hogy "jesszus de debil csaj, soha tobbet"!

Elso dolog: az ovszer szavatossága valami 4 év vagy mennyi. Biztos, hogy nem lejárt ovszere lesz a pasinak.

Ketto: elhiszem, hogy félted az egészségedet, de annak semmi koze ahhoz, hogy a férfi megmosta kozvetlen sex elott a farkát és a fogát. Tegyuk fel hogy délután dugtok. Ha a férfi csak elozo este furdott a mindennapi furdésnél, és fogat is csak reggel mosott, attol az ég adta világon nem lesz egészségugyileg semmi bajod. Attol hogy nem lesz szo szerint rozsás szappan illatú farka és mentol lehelletu a szája, az a férfi még lehet ugyan úgy higénikus és tiszta. Egészségedre a nemi betegségek veszéjesek, ami megmosott farokkal is átmegy. HIV, sifilisz, stb ezeket nem viszi le a mosás.

Három: te nem szoksz pisilni? De. Te is rendbe teszed magad utána nem? A férfiak is. Hidd el, nem lesz húgyszagú a férfi.

Túlreagálod ezt az egészet. Egy kicsit vedd spontánabban és természetesen. De szerintem te még nagyon rá vagy parázva a szexre. Nem kell mások miatt sietni vele, ha még úgy érzed, hogy nem is kivánod, vagy tartasz tole. 18 évesen még nem kell sehova se sietned a szuzességed elvesztésével. Majd tedd akkor, amikor már nem fogsz ilyen hulyeségektol tartani.

26F

2018. jan. 27. 16:18
 18/33 anonim ***** válasza:
:DDDDDDD
2018. jan. 27. 16:54
 19/33 anonim válasza:
Eleg gaz, ha igy gondolkozol. Nalunk párommal szokott olyan is lenni hogy lepisil kozbe neha a szamba is megy.. na es mivan? Majd felnőlsz azt nem leszel ilyen drogos p.csa
2018. jan. 27. 17:14
 20/33 A kérdező kommentje:
LOL még én vagyok a drogos p..csa? Te vagy az akinek a szájába hugyoznak. Én csak egy kérdést tettem fel. Aki nem tud egy normális választ adni az ne írjon!
2018. jan. 27. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!