Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk-lányok! Milyen póz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-lányok! Milyen póz izgatna most fel bennetek leginkább?

Figyelt kérdés
Ha most csinálnátok, hogy szeretnétek? Vagy ha nem konkrét póz hoz jelen pillanatban lázba,minek a gondolata vonz nagyon?

2018. jan. 26. 23:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Engem most az, ha valaki így, ahogy épp most ülök, lecummantana csak úgy random, nekem pedig semmit nem kellene csinálnom előtte és utána sem. Ja és ingyen lenne.
2018. jan. 27. 00:03
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Hátamon feküdnék, hátán rajtam fekve a lány és alulról küldeni neki, miközben felülröl izgatom a csiklóját kézzel.
2018. jan. 27. 00:40
 13/17 anonim ***** válasza:
96%
Kutya póz, közben a seggét csapkodva, haját húzva.
2018. jan. 27. 00:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Lovagló,majd kutya!
2018. jan. 27. 05:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Én legszívesebben nyalnák!
2018. jan. 27. 06:53
 16/17 anonim ***** válasza:

A legtutibb lenne, ha most lefekudne egy csaj a hasára, párnát tenne az öle alá, széttenné a lábát, és én hátulrol dugnám (persze a punciját) a csajnak. Imádom nézni a popsiját kozben, ahogy nekinyomodok, csapkodnám, markolnám... Csak sajnos épp nem fekszik itt egy csaj se :D

26F

2018. jan. 27. 16:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Lovaglo es utana kutya
2018. jan. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!