Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ez? Tobbseg hogy jart ezzel kapcsolatban? 19/L
Ugy tudom/hallottam, hogy aki edes 3masozni akar viszont kapcsolatba van annak elronthodhat utanna a kapcsolata. Igaz ez? Sok baratom,ismerosom igy jart hogy edes 3masoztak 2lany 1 fiu meg 2fiu 1 lany mind ketten akarták es masnap meg szakitottak.. mert nem birtak elviselni h mashoz nyultak intimen.. nagy valoszinuseggel szakitas lesz a vege?
Kerlek erre adjatok konkret normalis valaszt!:)
Koszi szepen
Most le lehet pontozni.. de nekem ez egy perverzióm, ha furcsa ha nem, akkor is az!
Szóval, én viszolygok ha más pasival együtt dugnánk meg a barátnőmet, mert túl közel lenne egy másik dákó.. egy másik férfi..
Viszont az nem zavarna, ha két másik pasival dugna, és én azt nézhetném:)
26F
Ez nagyon egyénfüggő. Ismerned kell magad és a párod is, hogy az esetleges harmadik fél milyen hatással lehet rád, esetleg a párodra.
Én ameddig egyedülálló vagyok 3.ként bevállalnám, de kapcsolatban ez a dolog nem működne nálam,mivel én elég érzelmes típus vagyok.
Más a fantázia és más a valóság. Sok embert izgat a 3-as, de ha tényleg 20 cm-rel a pasi orra előtt lóg bele egy másik f@x a barátnője szájába, vagy a barátnő szeme láttára az imádott pasi betolja a hancúrlécet egy másik csaj nunijába (és az még szemmel jól láthatólag élvezi is), akkor borulhat a párkapcsolat.
Erősen átgondolandó, ha bemégy egy ilyenbe. Csináljatok SWOT analízist, nem tudod, hogy reagálnál. Szvsz.
Én anno 2 "idegen" lánnyal voltam együtt. Tetszett! De a párommal nem tudnám elképzelni!
45Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!