Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nagyon lusta amikor szexelünk nem csinál soha semmit csak fekszik néha puszilgat. Hogy lehetne elérni hogy valamit csináljon? 24/F 23/L
Kúrni se tud, szopni se! Kell ez a nő neked egyáltalán?
Legalább mondd hogy nagyon jól főz!
Mi a frászt csináltatok előtte 2 és fél évig?
Oké, hogy nem kell egyből a közepébe vágni, de basszus, ha még addig se jutottatok el, hogy kiismerjétek egymást (már pedig nem, mert akkor ez a probléma hamarabb kiderült volna) akkor kérdezem én, mi értelme volt eddig várni?
Beszélj vele, 3 év után ez nem lehet probléma. Ha akarja ő is, hogy működjön a kapcsolat, akkor félre teszi az önérzetét és tesz érte.
Szerintem álljatok meg és beszéljétek át a szexuális életeteket - ki mit érez, gondol, szeretne stb. Legyetek őszinték, ez kettőtökről szól!
Így a leírásod alapján gondolom elsők vagytok mindkettőtöknek (de legalábbis te első vagy neki) és sanszos, hogy a barátnőd nem nagyon tudja, hogy mit kellene tennie vagy egész egyszerűen gátlásos és nehezebben enged el. Szerintem vissza kellene térnetek a pettinghez egy kicsit. Az intimitást előzze meg több érzelem, erősítsd meg, hogy ő tetszik neked, őt kívánod úgy mindenestől, ahogy van. Ahogy mondtam: petting, ő is mondja el, mit akar, te is vezesd rá, hogy mit hogyan élvezel, majd onnan lépjetek tovább a rendes szexre! Szex előtt is legyen sok előjáték, közben irányítsd, vezesd!
mit csináltatok 2,5 évig, mikor nem szedeltetek még??
egyébként kommunikálni kellene...jelezni neki, hogy jobban esne, ha aktívabb lenne, illetve mikor szop, írtad, nem csinálja rendesen (ez akármit is jelentsen) itt is rá kellene vezetni, neked hogy lenne jó.
persze ennek fordítva is működnie kell, ő is ossza meg veled, neki hogy lenne jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!