Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeret a szexkapcsiban lévő pasim engem akkor szex után miért puszilgat?
Mert a legtöbb embernek a szexkapcsolat is jelent egy nagyon erős érzelmi kötődést. Emberek vagyunk, csak így tudunk működni. A puszilgatás ennek kifejezése.
Amikor nekem volt ilyen kapcsolatom jópár éve, akkor én is sokat öleltem és pusziltam.
De még az is lehet egyébként, hogy kezd belédszeretni. A szexkapcsolatok egy jó részének az a vége, hogy valamelyik partner kezd többet érezni.
Amikor kezdődött akkor kijelentette hogy csak szex.
(Egy évvel ezelőtt(
élvezed? lehet azért csinálja, mert azt akarja, hogy neked jó legyen.
ha nem élvezed akkor meg meg lehet neki mondani, hogy köszi de megdugtál rendesen nincs igényem utójátékra.
Komolyan nem értem az embereket, ahelyett hogy megkérdeznék attól az egy embertől aki tudja rá a választ megkérdezik itt. Mi itt max annyit írhatunk, hogy mi mit csinálunk vagy mit nem szex után de ez nem mérvadó, mert nem egyformák a motivációink.
Jelenleg én is csak szexkapcsolatot tartok fenn, de nálunk nincsenek puszilgatások meg ölelgetések.
Nyilván a szex csak úgy jó, ha mindkettőnknek jó, de nincs ilyen jellegű szeretet kimutatás egymás iránt.
Ha elkezdenék többet érezni a srác iránt, vagy fordítva, azonnal megszakítanám a kapcsolatot. Nekem most nem hiányoznak az érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!