Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire számít már ha egyáltalán számít egy lány testalkata lovagló pózban?
Figyelt kérdés
A mostani partneremmel főleg mostanában sűrűn csináljuk ebben a pózban. Én is és ő is szereti így. Nekem csak egy bajom van ezzel, az hogy így teljesen ott vagyok kitárulkozva és mivel duci vagyok zavar kicsit, hogy milyen látványt is nyújthatok. Sötétben nem szeretjük csinálni ezért mindig van valami kis fény mert igényeljük mind a ketten, hogy lássuk a másik arcát stb. Persze látott már számtalanszor meztelenül így ismeri a testem, de picit abban a helyzetben mégis vannak ilyen gondolataim, hogy mennyire lehet izgató egy kicsit nagyobb nem feltétlenül tökéletesen álló mell és egy kis pocak. Mennyire lényeges ez ilyenkor? Vagy nem is nagyon figyeltek erre?2018. jan. 26. 12:13
11/16 anonim válasza:
Nekem a tapasztalatom, hogy nem a látvánnyal van baj. Hanem az, hogy gyakran akin van felesleg az nem tud lovagolni. Hamar elfárad, meg jajj nem bírja a térdem stb. Még úgy is nekem kell dolgozni...
12/16 anonim válasza:
Kedves 63% ! Ne általánosíts. Rajtam pl nem kevés a + de hajlok és elég jól bírom a pózokat szerencsére.
13/16 anonim válasza:
A kicsit nagyobb mell lovaglásnál előny. Ha lovagolsz, akkor úgyis lobog, vagy fogod, vagy ő fogja a cicid, tehát tök mindegy, hogy áll egyébként.
Biztos tetszel neki. Ha meg így szereti, hogy sokat szexeltek lovaglóban, akkor szereti a látványt és azt, amit a nuniddal csinálsz neki. Inkább légy magadra büszke, ne parázz!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. jan. 27. 00:22
15/16 anonim válasza:
Remélem megnyugodtál, kedves kérdező :)
16/16 A kérdező kommentje:
Igen :) megfogadtam, hogynem parázok ezen. A magabiztos kisugárzás a lényeg :)
2018. jan. 27. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!