Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert nem erzek semmit szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem erzek semmit szex kozben? Ez aszexualitas?

Figyelt kérdés

Lany vagyok, egeszseges, 25 eves.

Eddig 3 partnerem volt, egyiknel se ereztem semmit leginkabb fajdalmat de elvezetet a legkevesbe se.

Ujjazott, belemhatolt, a csiklomat izgatta es semmi.

Ezert nem is merek kapcsolatba kerulni ferfiakkal mert egyszeruen csak megjatszani tudom hogy elvezem amit szerintem eszre vesznek....

2018. jan. 25. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia,nem hiszem.szerintem nem volt meg olyan partner akit kivantal volna.talalkozz ferfiakkal ismerkedj es egy ido utan tegyuk fel lesz egy frtfi regota talalkoztok es erezni fogod az izgalmat es hogy kivanod.szerintem akkor menni fog.volt velem is ilyesmi nem elveztem csak kellemetlen surlodast.pedig nedves voltam csak ez ify sikerult
2018. jan. 25. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Kivánod egyáltalán a szexet, a partneredet? Magadat izgalomba tudod hozni, el tudod valahogyan élveztetni?
2018. jan. 25. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Rossz partner és\vagy buta vagy.
2018. jan. 25. 16:38
 4/9 A kérdező kommentje:

magamat sem tudom kielegiteni

izgalomba hozni csak csak, de orgazmusra azt nem

2018. jan. 25. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez nem aszexualitás, az azt jelenti hogy nem érzel késztetést arra hogy szexelj, de a fizikai ingerek ugyan úgy működnek. Neked imkább valamilyen szervi bajod lehet ami miatt nem érzed, ajánlom hogy menj el orvoshoz.
2018. jan. 25. 18:56
 6/9 A kérdező kommentje:

szeretnek szexelni, nagyon is

vagyom egy ferfi erintesere, tapintasara stb.

de nem tudom azt erezni amirol annyi jot irnak

2018. jan. 25. 19:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Huh szerintem én tudom ki vagy... :/ :)
2018. jan. 25. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Próbálj nem rágörcsölni az egészre, nem kell semmit megjátszanod. Légy önmagad :) és ha szeretsz szexelni, és nincs orgazmus, akkor nincs orgazmus, ne az legyen a cél. Csak élvezd a helyzetet, és próbálj rájönni, mi esik jól, mi kevésbé stb. :)
2018. jan. 25. 23:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

8as, pont ez a lènyeg, hogy semennyire nem èlvezi, a legtöbb amit érez, az max rossz érzès. nem az a lènyrg, hogy orgazmusa sincs.

Kérdező, azt mondtam volna, hogy aszex vagy, de írtad, hogy vágysz egy fèrfi érintésère. valószínűleg kevésbè vagy szexuális beállítottságú, és nem voltál mèg szerelmes.. ne görcsölj, jönni fog olyan pasi, aki beindìt. semmiféleképpen ne játszd meg magad, ezzel és a görcsöléssel az esélyt is elveszed magadtól.

egyébként átérzem a helyzeted, amíg meg nem ismerkedtem a mostani barátommal, korábbi kapcsolataimban abszolút nem élveztem a szexet, nem indultam rá a pasikra. pedig igényem lett volna rá, ès tetszettek is, oda is tették magukat, de semmi... rossznak nem volt rossz, de jó sem. igazából beletörődtem, és a mostani barátomnál már meg is játszottam konkrétan az orgazmust. aggódtam, hogy ejteni fog, ha látja, milyen "hideg" vagyok. de rögtön levágta, hogy megjátszom, ès végül vele kezdtem el èlvezni. most már nagyon nagyon élvezem a szexet, jó érzés, orgazmusom nem volt soha (magammal sem, én sem tudom magamnak elérni) de igazából az már nem is érdekel :D

annyi, hogy tényleg nagyon szeretem, szerelmes vagyok a barátomba mèg 6 èv után is, és iszonyatosan fel tud izgatni. mással nem éreztem ilyet.

szóval tényleg ne add fel, nincs semmi gond veled, mindenki más. viszont a ráparázás, görcsölés abszolút romboló, ha nem tudod helyretenni magadban, tènyleg keress fel pszichológust. hidd el, iszonyat sokat tudnak segíteni :)

2018. jan. 25. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!