Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem erzek semmit szex kozben? Ez aszexualitas?
Lany vagyok, egeszseges, 25 eves.
Eddig 3 partnerem volt, egyiknel se ereztem semmit leginkabb fajdalmat de elvezetet a legkevesbe se.
Ujjazott, belemhatolt, a csiklomat izgatta es semmi.
Ezert nem is merek kapcsolatba kerulni ferfiakkal mert egyszeruen csak megjatszani tudom hogy elvezem amit szerintem eszre vesznek....
magamat sem tudom kielegiteni
izgalomba hozni csak csak, de orgazmusra azt nem
szeretnek szexelni, nagyon is
vagyom egy ferfi erintesere, tapintasara stb.
de nem tudom azt erezni amirol annyi jot irnak
8as, pont ez a lènyeg, hogy semennyire nem èlvezi, a legtöbb amit érez, az max rossz érzès. nem az a lènyrg, hogy orgazmusa sincs.
Kérdező, azt mondtam volna, hogy aszex vagy, de írtad, hogy vágysz egy fèrfi érintésère. valószínűleg kevésbè vagy szexuális beállítottságú, és nem voltál mèg szerelmes.. ne görcsölj, jönni fog olyan pasi, aki beindìt. semmiféleképpen ne játszd meg magad, ezzel és a görcsöléssel az esélyt is elveszed magadtól.
egyébként átérzem a helyzeted, amíg meg nem ismerkedtem a mostani barátommal, korábbi kapcsolataimban abszolút nem élveztem a szexet, nem indultam rá a pasikra. pedig igényem lett volna rá, ès tetszettek is, oda is tették magukat, de semmi... rossznak nem volt rossz, de jó sem. igazából beletörődtem, és a mostani barátomnál már meg is játszottam konkrétan az orgazmust. aggódtam, hogy ejteni fog, ha látja, milyen "hideg" vagyok. de rögtön levágta, hogy megjátszom, ès végül vele kezdtem el èlvezni. most már nagyon nagyon élvezem a szexet, jó érzés, orgazmusom nem volt soha (magammal sem, én sem tudom magamnak elérni) de igazából az már nem is érdekel :D
annyi, hogy tényleg nagyon szeretem, szerelmes vagyok a barátomba mèg 6 èv után is, és iszonyatosan fel tud izgatni. mással nem éreztem ilyet.
szóval tényleg ne add fel, nincs semmi gond veled, mindenki más. viszont a ráparázás, görcsölés abszolút romboló, ha nem tudod helyretenni magadban, tènyleg keress fel pszichológust. hidd el, iszonyat sokat tudnak segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!