Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám a barátnőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a barátnőmmel megkedveltetni az orális szexet, hogy ő vágyjon rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Egy olyan problémám van, hogy egy viszonylag friss kapcsolatban ( 2 hónapja vagyunk együtt ) a barátnőm nem kedveli, ha a puncit kényeztetem. Konkrétan egy időután el tud élvezni tőle, de szinte úgy kell kikönyörögni, hogy csináljuk. Nekem az orális szex alap, én szeretek úgy is adni a partneremnek. Visszafelé ő nekem szívesen csinálja nem volt gond ezzel. Elmondása szerint az előző barátja nem szerette neki csinálni, és nem is ért el nála sikereket. Tud valaki valami ötletet, hogyan tudnám a gátlásait föloldani?

28f, 27L

2018. jan. 25. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
miért nem szereti?
2018. jan. 25. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Sok-sok türelemmel, kedvességgel, kényeztetéssel és szeretettel. Valószínűleg gátlások tömege alakult ki a lányban az előző pasija miatt és úgy érzi, hogy koszos és büdös ott lent. Ezt eltart egy ideig levetkőzni. Légy vele türelmes, gyengéd és kitartó. Menni fog idővel.
2018. jan. 25. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Kötözd ki.
2018. jan. 25. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Figy ha valamit nem akar azt nem fogod vele megszeretettni.

Téged se lehetne seggbe rakni

2018. jan. 25. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Finoman próbálkozz néha...ha sikerélménye lesz, talán. Ha akkor sem kedveli meg, törődj bele... nem ez a legfontosabb a szexben.
2018. jan. 25. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!