Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az egetrengető orgazmus?
Figyelt kérdés
Másfél éve élek szexuális kapcsolatot is a barátommal. Orgazmusom viszont minden 4. alkalommal van, de lehet, hogy így is tulzok.
Érdekes, de nekem nem ugy tűnik, hogy olyan élvezetes az így eltöltött együttlét. Nekem több idő kell, hogy elélvezzek, ő pedig ezt vagy nem tudja kivárni vagy pedig csak szenvedés a részéről. Mindig mondja, hogy megfájdul a háta vagy a combja. Sokszor akar ő alul lenni, hogy akkor pihenhessen. Szinte örülünk ha vége van, mert fárasztónak találjuk. Sokszor kedvem sincs hozzá már.
Amikor volt orgazmusom, akkor pedig nem állt meg, hanem ugyanugy folytatta tovább.
Mit tanácsoltok, hogy élvezhetővé tegyük a szexet?
Mindkettőnk kezdő. 20-20
2018. jan. 25. 10:23
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, ugy csináljátok, hogy fekszel hanyadt, ő pedig lent van? :)
2018. jan. 26. 14:36
12/12 anonim válasza:
Általában igen, de az arca fölé ülve vagy kutya pózban is szuper. A háton fekvő pozíció azért jobb, mert kényelmesebb számára, amellett gyakran squirt-elek közben és akkor nem tudom magam megtartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!