Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen az egetrengető orgazmus?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az egetrengető orgazmus?

Figyelt kérdés

Másfél éve élek szexuális kapcsolatot is a barátommal. Orgazmusom viszont minden 4. alkalommal van, de lehet, hogy így is tulzok.

Érdekes, de nekem nem ugy tűnik, hogy olyan élvezetes az így eltöltött együttlét. Nekem több idő kell, hogy elélvezzek, ő pedig ezt vagy nem tudja kivárni vagy pedig csak szenvedés a részéről. Mindig mondja, hogy megfájdul a háta vagy a combja. Sokszor akar ő alul lenni, hogy akkor pihenhessen. Szinte örülünk ha vége van, mert fárasztónak találjuk. Sokszor kedvem sincs hozzá már.

Amikor volt orgazmusom, akkor pedig nem állt meg, hanem ugyanugy folytatta tovább.

Mit tanácsoltok, hogy élvezhetővé tegyük a szexet?

Mindkettőnk kezdő. 20-20

2018. jan. 25. 10:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem árt sportolni néha.. Ha nagyon fárasztó a szex, az azért van mert el vagytok puhányodva.. XD

Ugyanakkor adjátok meg a módját, alapos előjáték, csináljátok különlegesebb helyeken stb.

2018. jan. 25. 10:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Sportolunk mind a ketten.
2018. jan. 25. 10:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Valószínű nem illetek össze szexuálisan.
2018. jan. 25. 11:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Keress egy normális pasit.
2018. jan. 25. 11:25
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Aham... Értem tehát borzasztó, ha nincs orgazmusod. De ha esetleg neked meg van(és az a típus vagy akinek utána már nem jó) és neki még nincs, akkor mi az hogy ő is akar?! Typical...
2018. jan. 25. 11:41
 6/12 anonim ***** válasza:
#2 Nem eleget. :)
2018. jan. 25. 12:16
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát ne haragudj, de nekem akár mikor jöhetne a szex.

Bírom, hogy úgy mondtok véleményt rólam, hogy meg sem kérdezitek, hogy van valójában.

2018. jan. 25. 14:19
 8/12 anonim ***** válasza:

#7 Feltételeztük, hogy elmondtad hogy hogy van valójában, elvégre TE TETTED FEL A KÉRDÉST!!!

Mi csak abból tudunk következtetéseket levonni, amit elmondasz. Az alapján mindkettőtök puhány, mivel ahogy írtad...

"Szinte örülünk ha vége van, mert fárasztónak találjuk."

többes szám 1. személyben írtad, ami meglepő módon mindkettőtökre vonatkozik! ;-)

2018. jan. 25. 14:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Bénák vagytok, nem tudtok még szexelni. A szexet tanulni kell, a jó szexet meg pláne. 25 év szexuális élet után is folyamatosan tanulok új dolgokat, hogy egyre élvezetesebb legyen, mivel a szex nem csak a dugásról szól.

Majd ha lesz igényetek jó szexre a maszatolás helyett, akkor élvezni fogjátok.

2018. jan. 25. 16:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem az amikor megdolgozza a g-pontomat két ujjal és közben folyamatosan nyalja a csiklóm. Még egy perc elteltével is remeg a lábam és nem enged ki a hasizmom tőle. Imádom.
2018. jan. 25. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!