Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az egetrengető orgazmus?
Másfél éve élek szexuális kapcsolatot is a barátommal. Orgazmusom viszont minden 4. alkalommal van, de lehet, hogy így is tulzok.
Érdekes, de nekem nem ugy tűnik, hogy olyan élvezetes az így eltöltött együttlét. Nekem több idő kell, hogy elélvezzek, ő pedig ezt vagy nem tudja kivárni vagy pedig csak szenvedés a részéről. Mindig mondja, hogy megfájdul a háta vagy a combja. Sokszor akar ő alul lenni, hogy akkor pihenhessen. Szinte örülünk ha vége van, mert fárasztónak találjuk. Sokszor kedvem sincs hozzá már.
Amikor volt orgazmusom, akkor pedig nem állt meg, hanem ugyanugy folytatta tovább.
Mit tanácsoltok, hogy élvezhetővé tegyük a szexet?
Mindkettőnk kezdő. 20-20
Nem árt sportolni néha.. Ha nagyon fárasztó a szex, az azért van mert el vagytok puhányodva.. XD
Ugyanakkor adjátok meg a módját, alapos előjáték, csináljátok különlegesebb helyeken stb.
Hát ne haragudj, de nekem akár mikor jöhetne a szex.
Bírom, hogy úgy mondtok véleményt rólam, hogy meg sem kérdezitek, hogy van valójában.
#7 Feltételeztük, hogy elmondtad hogy hogy van valójában, elvégre TE TETTED FEL A KÉRDÉST!!!
Mi csak abból tudunk következtetéseket levonni, amit elmondasz. Az alapján mindkettőtök puhány, mivel ahogy írtad...
"Szinte örülünk ha vége van, mert fárasztónak találjuk."
többes szám 1. személyben írtad, ami meglepő módon mindkettőtökre vonatkozik! ;-)
Bénák vagytok, nem tudtok még szexelni. A szexet tanulni kell, a jó szexet meg pláne. 25 év szexuális élet után is folyamatosan tanulok új dolgokat, hogy egyre élvezetesebb legyen, mivel a szex nem csak a dugásról szól.
Majd ha lesz igényetek jó szexre a maszatolás helyett, akkor élvezni fogjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!