Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek bejön az INTP...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek bejön az INTP személyiség nőknél?

Figyelt kérdés

Csak az írjon, aki tudja miről beszélek.

Tudom, hogy nem egy önismereti teszt eredménye szerint választunk párt, ez sem kell leírni.

Általánosságban kérdezem.

2018. jan. 24. 13:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#9: Persze, hogy nem kell mindenkinek tudnia. Aki nem tudja, az zárja be a kérdést, vagy nézzen utána, ennyi volt a kérésem. Nem annyira bonyolult szerintem, de lehet tévedek.

Egyébként meg miért lenne okoskodás úgy leírni a dolgokat, ami azoknak az elnevezése? :D Ha leírnám, mit jelentenek a betűk, abból sem értene többet az, akinek fogalma sincs.

2018. jan. 24. 14:12
 12/21 anonim ***** válasza:
De betudod linkelni az oldalt, ahol máris minden értelmet nyer és tudják hogy ahhoz kell kötni és ez nem valami másnak a jele.
2018. jan. 24. 14:22
 13/21 A kérdező kommentje:
2018. jan. 24. 14:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az MBTI személyiség teszt egy baromság. Velem is töltettek már ki állás interview-n ilyet. Tehát nagyon jól ismerem. Szóval amúgy azért érdekes mert a nőkre a legkevésbé jellemző INTP, ebben a legnagyobb arányeltérés a férfiak és nők között. 4x annyi férfira jellemző, mint nőre. Nekem régen vagy ISTP, vagy ISTJ jött ki. Az elmúlt években meg mindig INTJ. Adott hangulatától és állapotától függ az embernek. Mindegyik igaz szerintem kicsit az emberekre. Inspector alkatnak inkább mondanám magamat mint Genius-nak, mert bár tényleg műveltebb vagyok és magasabb az IQ-m az átlagnál, azért én nagyon jól tudom, hogy ritka ostoba tudok lenni. De pont ezek miatt a dolgok miatt, nem egy személyiség teszt alapján ítélnék meg egy embert és legfőképpen nem ez alapján választanék párt
2018. jan. 24. 15:22
 15/21 anonim ***** válasza:

14: Nem olyan butaság amúgy ez az MBTI teszt, alapnak jó, de persze úgy sem a "match" alapján fogsz filterezni a másik nemben, hogy nézzük csak Gizikét?? ÁÁÁ ő INTP, bocs Gizike, de nem. :)))

A 16personality tesztjét azért szeretem, mert ott tudsz súlyozottan választani, itt végre (?) kidomborodott, hogy tényleg INFP vagyok. (mondjuk elég súlyosan, bár kicsit számítottam erre)

[link]

A kérdésre a válaszom: első blikkre nem biztos, hogy el tudnám képzelni INFP attribútumokkal a jövőt egy INTP-vel, de ezek megint csak bedobozolt koncepciók. Azért két ember között a "kémia" talán tényleg komplexebb azért ennél, szvsz. :)

2018. jan. 24. 16:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem te jössz be, kérdező!
2018. jan. 24. 16:44
 17/21 anonim ***** válasza:
Amúgy most töltöttem ki egyet, amivel még nem találkoztam és nekem is INTP lett
2018. jan. 24. 17:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Bejönne, de nem tudnánk egymással semmit sem kezdeni, mert letarolna a tudásával, a személyiségével.
2018. jan. 24. 21:33
 19/21 A kérdező kommentje:
Nekem ESTP jött ki amúgy.
2018. jan. 25. 12:47
 20/21 A kérdező kommentje:
De számomra a legszimpatikusabb az INTP, ismerek egy ilyen lányt, akire elég rendesen illik a leírás, és valahogy vonzódom hozzá is.
2018. jan. 25. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!