Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejön az INTP személyiség nőknél?
Csak az írjon, aki tudja miről beszélek.
Tudom, hogy nem egy önismereti teszt eredménye szerint választunk párt, ez sem kell leírni.
Általánosságban kérdezem.
#9: Persze, hogy nem kell mindenkinek tudnia. Aki nem tudja, az zárja be a kérdést, vagy nézzen utána, ennyi volt a kérésem. Nem annyira bonyolult szerintem, de lehet tévedek.
Egyébként meg miért lenne okoskodás úgy leírni a dolgokat, ami azoknak az elnevezése? :D Ha leírnám, mit jelentenek a betűk, abból sem értene többet az, akinek fogalma sincs.
14: Nem olyan butaság amúgy ez az MBTI teszt, alapnak jó, de persze úgy sem a "match" alapján fogsz filterezni a másik nemben, hogy nézzük csak Gizikét?? ÁÁÁ ő INTP, bocs Gizike, de nem. :)))
A 16personality tesztjét azért szeretem, mert ott tudsz súlyozottan választani, itt végre (?) kidomborodott, hogy tényleg INFP vagyok. (mondjuk elég súlyosan, bár kicsit számítottam erre)
A kérdésre a válaszom: első blikkre nem biztos, hogy el tudnám képzelni INFP attribútumokkal a jövőt egy INTP-vel, de ezek megint csak bedobozolt koncepciók. Azért két ember között a "kémia" talán tényleg komplexebb azért ennél, szvsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!