Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ilyen előfordul nálatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ilyen előfordul nálatok?

Figyelt kérdés

A barátom jelenleg elég stresszes, feszült. Munkahelyvaltas miatt.

Este hozzábújtam gondoltam jól esne neki.

De azt kérte hogy most ne.. Kicsit meglepett és elgondolkodtatott hogy mi miatt lehet.. Aztán megölelgetett és megpuszilgatott. Mintha érezte volna hogy erre nem igen tudtam mit reagálni és kicsit rosszul esett. Rákérdezni abban a pillanatban azért nem akartam mert tudtam hogy sok minden van most a fejében. Nem akartam terhelni. Szerintetek később rákérdezzek?

Ha feszültek stresszesek vagytok előfordul hogy nem akartok szexelni? Ő elég sokat kattog mostanában.

2018. jan. 24. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, előfordul. Az még rosszabb amikor akarnánk, de a stressz miatt a lompos sztrájkol.

Nekem ilyenkor az szokott jól esni ha csak hozzám bújnak és megölelgetnek vagy esetleg ha a nő úgy akarja csinálni, hogy nem vár semmit cserébe csak nekem akar örömöt szerezni. De a másodikat nem várom el senkitől sem.

2018. jan. 24. 08:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze,hogy előfordul,miért,nálad nem?
2018. jan. 24. 08:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. jan. 24. 08:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Elöfordul , söt ha túl stresszes idöszak van, még erekcióm sincs napokig.
2018. jan. 24. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
A férfiak is teljesen ugyanolyan emberek mint te vagy én. Nem szexgépek. Mégis mit hittél?
2018. jan. 24. 09:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem természetes

Nekünk nőknek is van olyan hogy hátunk közepére nem kívánjuk a szexet mert olyan idegesek feszültek vagyunk hogy majd szét robbannànk

2018. jan. 24. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem tök fáradtan is jól esik egy pár perces lecsapoló program. A legönzőbb módja hogy csak fekszek, kis cumi után meg csajom elkezd meglovagolni, majd felső testével rám hajol, pár perc után meg szépen elengedem magam. Ma egyre több csaj kiköveteli a hosszú kemény leápolást, ebben pedig az intenzívebb 10 perces szakaszok kb. ugyananyira fárasztóak mint ugyanennyi kocogás.

Férfiembernek dilemma, hogy meg akarja-e óvni nője előtt férfiú teljesítményének tekintélyét (intenzívebb szexet igénylő nő csúcsra járatása fárasztó), vagy merjen e csajával elmozdulni olyan irányba ami jobban megfelel szexuális kényelmének (gyakran reggel, este pár perces lájtos menet, heti 1-2 alkalommal meg 1-2 órás hosszabb program, tempósabb ütemekkel).

2018. jan. 24. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Pont most volt ilyen, vizsgaidőszak volt.

Baromi sok volt az anyag, az egyik tárgyamon két professzor vizsgáztatott és mindkettő arról volt híres, hogy szereti kivágni az embereket vizsgáról, ha nem tudnak azonnal felelni a kérdésére. Éjjelt nappallá téve tanultam, fáradt voltam, feszült és stresszes, az utolsó dolog a fejemben a szex volt. Kicsit se kívántam, főleg az utolsó pár napban.

Szerencsére a barátnőm megértő volt és nem erőltetett semmit, inkább ő is csak odabújt meg puszilgatott, próbált kicsit megnyugtatni és támogatni :)

Miután végeztem a vizsgáimmal, minden visszatért a régi kerékvágásba :D

2018. jan. 24. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!