Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van úgy vele a barátom, hogy nem gond, ha neki nijcs orgazmusa, mert előfordul, hogy nekem sincs?
Egyre gyakrabban van, hogy eléri, hogy én elmenjek legalább egyszer (de inkább többször), ad egy puszit, jó éjt kíván és lefekszik. Megkérdeztem, hogy miért? azt mondta, hogy van hogy én sem megyek el...
Miért csinálja ezt? un engem? Vagy azt várja, hogy akarjak én is adni neki?
általában persze nincs alvás, hiszen úgy a jó, ha neki is és nekem is kielégítő volt a szex.
Nem mindig van ez, ezért gondoltam, hogy un néha.
Kérdeztem, de mindig azt mondja, hogy nem baj, mert én se mindig megyek el, ne zavarjon engem.
"lehet, hogy azért hárít, mert nem szeretne beszélni róla"
Nehogy már ne beszéljünk a problémáinkról egy kapcsolatban... Igenis mondja el, ha velem kapcsolatos baja van.
Semmi baj nincs azzal, ha játékként éli meg, és szereti, ha becserkészik, de akkor ezt mondja meg ő, ne te tippelgess.
A másik: dugni jó, nekem abszolút nem lenne elég, ha csak elvisz kézzel, és jó éjt kíván. A szex az szex, és nőként szükségem van rá, ezt el is mondanám neki. Ha azt feleli, hogy csak játék, amit ilyenkor csinál, akkor teljesen megnyugszom, de ha más problémája van, akkor beszéljük meg, mert ez így nem faja.
Nem próbáltad még megnézni, hogy reagál, ha ráhagyod a dolgot? Mert ha belenyugszik, akkor nagyon nem játékról lehet szó.
Akkor simogat ő engem, incselkedik, fogdos, markol.
És nem csak kézzel, hanem igaziból minden van. Orális szex, ujjazás, behatolás. Csak olyan fura nekem, hogy lefekszik, mondván "jó éjszakát!"... Egyszer én is csináltam ilyent, hogy simogattam meg minden, aztán azt mondtam jóéjt, mint aki aludni készül...Akkor felhördült, hogy persze, ilyenkor jóéjt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!