Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a jó petting? Írnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó petting? Írnátok nekem egy jó folyamatot?

Figyelt kérdés
Pontokba szedve, hogy hogy csináljam. Előre is köszi. Ha valaki nem akarja itt privátban is lehet.Csak olyat szeretnék ami biztos ,hogy tetszik neki. Hogy kell csinálni a nyalást? Hogy jó? Vagy az ujjazást, hogy csináljam? 18 f
2018. jan. 23. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet elmagyarázni, mert mindenkinek máshogy esik jól. Figyelni kell a másik reakcióit, és úgy csinálni, hogy az adott embernek jó legyen. Ha pedig odafigyeltek egymásra, már nem lehet rossz :)
2018. jan. 24. 04:03
 2/6 A kérdező kommentje:
De a nők mindig úgy csonálnak mintha jó lenne nekek. Csak amikor már fá akkor visítanak.(Nem őszinték.)
2018. jan. 24. 07:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a saját barátnőddel nem vagytok olyan bizalmas és őszinte viszonyban, hogy ne játsszátok meg magatokat egymás előtt, akkor még nem jött el a petting ideje...
2018. febr. 4. 16:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj ,hogy ő nem mindi akar dugni és gondoltam ez jobb lesz.!
2018. febr. 4. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
És eddig petting nélkül dugtatok??
2018. febr. 5. 03:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy még a pettinget sem tudtad, hogy lenne jó, de már belevetettétek magatokat a szexbe? Megértem, ha nem mindig akarja csinálni, mikor még odáig sem jutottatok el, hogy rájöjjetek, mi a jó a másiknak...
2018. febr. 5. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!