Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy zajlik nálatok a petting?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlik nálatok a petting? Mit csináltok a behatolás előtt?

Figyelt kérdés

Egy barátom ihlette a kérdést. A barátnőjével megbeszélik, hogy ők most szexelni fognak, és csak úgy áll fel neki, hogyha vagy ő, vagy a lány ingereli.

Ugye ez nem minden pasinál így zajlik? Én még szűz (lány) vagyok, de nem így képzeltem el az egészet. Így úgy hangzik, hogy semmi hangulata nincs.

2018. jan. 4. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Én végignyalom/csókolom a lányt a háta közepétől a feje búbjáig ...de nem a gerince mentén haladva, hanem az ellenkező irányba ;) Utána már nincs szükségem semmilyen külön kényeztetésre, hogy álljak.
2018. jan. 4. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Dehogyis, egyáltalán nem így.

Elkezdünk csókolózni, simogatjuk egymást, attól már feláll (sőt, legtöbbször ennyi se kell hozzá), utána meg sokáig kényeztetjük egymást, a lány legalább egyszer elélvez behatolás előtt, vagy pont akkor.

Soha nem terveztem, beszéltem még meg ilyet előre, magától jön ez egy egészséges kapcsolatban.

18F

2018. jan. 4. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
Pont ettől lesz hangulata te nyomi! Látszik hogy 0 fogalmad sincs az egészről! Csak a 14 éveseknek áll egyfolytában a farkuk még az anyjukra is!
2018. jan. 4. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Barátomnak (párom) sokszor az is elég ha csak mellébújok és átölelem. Egyszer sem kellett állítgatni. Mindig akcióra kész,úgyhogy nyugi,nem mindenkinél van ez így.
2018. jan. 4. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:

A barátom ha elkezd ölelgetni, már akkor feláll neki. Rá szoktam mászni, csókolgatom őt, vagy én vagyok alul, ő csókolgat engem. Levetkőztetjük egymást lassan. Nadrágon keresztül szoktam simogatni, majd boxeren keresztül, aztán már rendesen kézbe, szájba veszem...

Nem kell semmilyen ingerlés, kb 2 perc alatt feláll neki.

23N

2018. jan. 5. 00:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Különfélék vagyunk, nem egyformák. Van, akinek élénkebb a fantáziája, neki már akkor föláll, amikor a lány ránéz, úgy. Van, akinek kell a direkt ingerlés. Az is lehet izgalmas egy lánynak, ha érzi, amint a kezei közott merevedik.

Fontosabb, hogy megmaradjon a keménység.

2018. jan. 5. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!