Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a 40+ hölgyek már jobban szeretik a behatolás nélküli szexet? (petting)
Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 23:41
2/11 icu75 válasza:
Hmm,hát nálunk kb 4szexből 1csak petting(ez kb a heti adag amúgy) de nem hiszem hogy jobban szereti bárki is csak azért mert elmúlt 40 :-)
3/11 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség,ez nem kortól függ.
4/11 anonim válasza:
23 eves no vagyok. Szerintem szemelyiseg es nem kor fuggo!
5/11 anonim válasza:
rommá qrnék egy 40-es nőt most
6/11 anonim válasza:
5-ös
Én meg téged kúrnálak rommá,de segg🅱ől szájba!
7/11 A kérdező kommentje:
minő fejlett emberiség
2016. szept. 22. 00:37
8/11 anonim válasza:
voltak 40 feletti barátnőim, szeretőim, és nagyon, de nagyon ritka volt, ha csak az orálig jutottunk.
9/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem, számomra nem elég.
10/11 anonim válasza:
Hát én nem vagyok 40-es csak majdnem, de szerintem nem lehet olyan, hogy 40 felett már nem akarja a behatolást valaki, aki előtte szerette.
Ha csak belegondolok az érzésbe, ahogy a Párom betolja a puncimba már végem...és szerintem ez így lesz mindig, attól függetlenül, hogy a pettinget is imádjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!