Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek adjatok tanácsot, hogy éljem ki a nyalás mániámat?
Teljesen rá vagyok kattanva az orális szexre, imádok nyalni és szükségem is van rá. Elmúltam már 30 éves, volt több partnerem, de eddig nagyon kevesen bírták. A legtöbb nő egyszerre 2-3-at tud így élvezni, ezt elosztva egy napra talán 5-6 alkalommal képesek rá. Ezt megértem és elfogadom, férfikén én még kevesebbet tudnék, de nekem ennél több kell ha én nyalok.
Próbáltam változtatni a technikán, lassabban, finomabban, érzékibben csinálni, hogy ne legyen belőle olyan gyorsan elélvezés, de ettől csak még jobban kikészültek a partnereim.
A mostani barátnőmmel közelharcot vívunk a csiklójáért a harmadik elélvezése után.
Egyedül akkor nyugszom le, ha kézzel kielégítenek, de ezt meg a nők nem adják meg én erőszakkal pedig sosem venném el. A szimpla dugás untat. Ha magamnak elintézem az sem jó.
Próbáltam már gyógyszert is szedni nagy dózisban ami elveszi a vágyaimat, azzal csak azt értem el, hogy nem voltam képes elélvezni illetve nem állt fel a farkam, de a nyalási vágyaim ugyanúgy megmaradtak.
Gondolkoztam, hogy szeretőt tartok csak erre a célra, de nem tudnék így viselkedni, sosem csaltam meg senkit. Másrészt nem hiszem, hogy találnék nőt csak arra, hogy kinyaljam. Prosti kizárva.
Egyszerűen nem tudom mitévő legyek, nincs olyan nő aki el tud fogadni annyi nyalást amennyit én szeretnék adni.
A kérdés NEM kamu. Oltást biztos kapok, ilyen "nyalogasd a konnektort" meg "szopogass pengét", fel se veszem, de pár hasznos ötletnek örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!