Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kérlek adjatok tanácsot, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek adjatok tanácsot, hogy éljem ki a nyalás mániámat?

Figyelt kérdés

Teljesen rá vagyok kattanva az orális szexre, imádok nyalni és szükségem is van rá. Elmúltam már 30 éves, volt több partnerem, de eddig nagyon kevesen bírták. A legtöbb nő egyszerre 2-3-at tud így élvezni, ezt elosztva egy napra talán 5-6 alkalommal képesek rá. Ezt megértem és elfogadom, férfikén én még kevesebbet tudnék, de nekem ennél több kell ha én nyalok.

Próbáltam változtatni a technikán, lassabban, finomabban, érzékibben csinálni, hogy ne legyen belőle olyan gyorsan elélvezés, de ettől csak még jobban kikészültek a partnereim.

A mostani barátnőmmel közelharcot vívunk a csiklójáért a harmadik elélvezése után.

Egyedül akkor nyugszom le, ha kézzel kielégítenek, de ezt meg a nők nem adják meg én erőszakkal pedig sosem venném el. A szimpla dugás untat. Ha magamnak elintézem az sem jó.

Próbáltam már gyógyszert is szedni nagy dózisban ami elveszi a vágyaimat, azzal csak azt értem el, hogy nem voltam képes elélvezni illetve nem állt fel a farkam, de a nyalási vágyaim ugyanúgy megmaradtak.

Gondolkoztam, hogy szeretőt tartok csak erre a célra, de nem tudnék így viselkedni, sosem csaltam meg senkit. Másrészt nem hiszem, hogy találnék nőt csak arra, hogy kinyaljam. Prosti kizárva.

Egyszerűen nem tudom mitévő legyek, nincs olyan nő aki el tud fogadni annyi nyalást amennyit én szeretnék adni.

A kérdés NEM kamu. Oltást biztos kapok, ilyen "nyalogasd a konnektort" meg "szopogass pengét", fel se veszem, de pár hasznos ötletnek örülnék.

2018. jan. 22. 15:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
engem nyalhatnàl napestig
2018. jan. 22. 16:41
 12/25 (:Puszedli :) ***** válasza:
Szerintem ha nincs meg a megfelelő jelőlt de nagyon szeretsz egy lányt akkor próbáljátok meg a nyított kapcsolatott és menj el swingklubba, így nőt se veszítesz meg kiélheted a vágyaid is. :) 20L
2018. jan. 22. 17:25
 13/25 (:Puszedli :) ***** válasza:
Attól h sokat szeretsz nyalni nem azt jelenti h egyből egy psziho mókushoz kell menni. Szerintem ezt nem bajnak vagy gondnak kell felfogni. Ha egy lányszeret sokat szopni az baj? Mert szerintem nem. :)
2018. jan. 22. 17:30
 14/25 Carragher_x ***** válasza:
100%
Emberünk képtelen kielégülni, gyakorlatilag megerőszakolja a barátnőit (igen, a "közelharcot vívunk" pontosan azt jelenti, akármilyen szépen is van megfogalmazva), hogy a pótcselekvését megélhesse. Ha a kérdés igaz, akkor a kérdező BETEG (nem azért, mert sokat akar, hanem mert nem tud kielégülni és a normálistól extrém módon eltérő igényei rányomják a bélyegét az életminőségére), szóval az ilyen "menjél nyitott kapcsolatba", meg egyáltalán a kiindulási pont, hogy miként "élje ki" teljesen téves. Kb mintha egy alkoholistának kezdene el vki tanácsokat osztogatni, hogy a napi másfél liter tömény szagát mivel rejtse el, meg miként fogadtassa el a családjával, hogy neki minden nap a sárga földig le kell magát innia, mert másképp rosszul van.
2018. jan. 22. 17:39
 15/25 (:Puszedli :) ***** válasza:
Hagyuk már bezzeg ha egy lány írta volna ki h szeret szopni biztos nem így eagáltad volna le.
2018. jan. 22. 17:45
 16/25 Carragher_x ***** válasza:
Ha naponta 15ször akarna szopni, közben pedig nem tudna sehogy se kielégülni? Normális vagy?!
2018. jan. 22. 17:48
 17/25 (:Puszedli :) ***** válasza:
0%
Szerintem a bolhából nem kéne elefántot csinálni. :)
2018. jan. 22. 17:48
 18/25 Carragher_x ***** válasza:
Ja ok, most nézem, hogy 20 éves lányka vagy. Akkor hagyjuk, nyilván lövésed sincs a szexualitásról meg a valóságról.
2018. jan. 22. 17:50
 19/25 A kérdező kommentje:
Carragher_x: köszönöm a tanácsaidat, sötét vagy mint egy fekete lyuk. Jogod van ide írni, folytasd bátran, de nem segítesz csak kötekszel mindenkivel és a stílusod is ultragáz. Ráadásul nem azt kértem, hogy értékelést adj rólam. Menj át máshova osztani az észt, azt a kevés embert is elriasztod aki értelmes dolgot ír. Tudom, hogy nagyon okos vagy, biztos örülni fognak neked máshol. Vedd úgy, hogy nem vagyok méltó a te géniuszodhoz.
2018. jan. 22. 17:51
 20/25 (:Puszedli :) ***** válasza:
Már ha csak a logikát nézzük ha a csaj nem kényezteti a csávót és a csávó sem akarja h a péniszénél kényesztesse akkor hogyan elégüljönki a csávó? Te kielégülsz ha folyamatosan csak nyalsz? :) Úgyhogy szerintem nomális vagyok. :) Én se elégülök ki ha csak szopok. :).
2018. jan. 22. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!