Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit beszéltek a szexről partneretekkel? Gyakran vagy ritkán? Inkább élőben, telefonon vagy írásban?
Tudom, hülye kérdésnek tűnik, de nálunk gyakran előkerül, élőben főként.
Azt mondja azért kell róla beszélni, hogy minden oké legyen köztünk.
Nekem perpill csak szexpartnerem van.
Annyit szoktunk beszélni róla, hogy én felhívom őt, vagy ő engem, és megbeszéljük, hogy mikor lesz szex. ;)
Sokat, mármint a párommal sokat.
Tudom kicsit gáz így megnyílni a szerelmed előtt, még pasiként is kicsit szégyelled, hogy a belső fantáziákról és vágyakról beszélsz (nem a sima, dugjunk meg "úgy kinyallak", hanem tényleg titkos vágyak és minden amit még nem próbáltál és félsz tőle.)
Nagyon nehéz, mert félsz, hogy elítél, emiatt lassan, adagolva kell, de hosszú távon megéri!
Nálunk én vagyok a lány.
Sosem alpári módon mondja el a véleményét, csak néha olyan kínosnak érzem, hogy pl ülünk az ágyon/széken vagy bárhol és erről beszél, kérdez. Persze meg kell beszélni...de nehéz mindent elmondani egy nagy szemekkel figyelő férfinak. (ül az ágyamon, kérdez, magyaráz és mindeközben higgadt, türelmes, de tudom, hogy kíváncsi is és úgy néz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!