Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ritkán élvezek el szex közben, bennem van a hiba?
25F
Trollok kíméljenek
Na na na, azért nem ilyen egyszerű a dolog.
A legnagyonbb baj sztem, hogy a csaj akivel együtt vagy, nem izgat igazán téged.
- Sem testileg, sem lelkileg.
- Önző a csaj, nem játszik veled, nem élvezkedtek, egymással, egymáson, csak dugtok.
- Egész életemben az volt a fontos, hogy a csaj akivel együtt vagyok, vakarja le a tapétát az élvezettől. Namármost feltételeztem, hogy ő ugyanígy engem fog kényeztetni um."elélveztetni". Mindegy hogy hogyan. Az a csaj aki ezt nem így érezte, gondolta, az repült. Magyarul az iparszerű dugástól én sem tudtam sokszor elmenni, de nem is volt erre igényem.
- Ne aggódj, bele fogsz futni majd abba a lányba, aki "jól elkap" a maga módján, esezdbe sem fog jutni, hogy elélvezel vagy sem és bekövetkezik.
- És ne görcsölj ezen. Egy lány, ha nem élvezel el vele, hidd el, magában el fog gondolkodni azon, hogy mi nem volt jó neked benne. És ha szeret, meg fogja oldani. Ha nem, akkor meg hagyd a fenébe, lehet ő a legjobb nő a világon, ha nem képes önzetlenül a te élvezetedet élményedet első helyen szeme előtt tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!