Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalommal prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalommal prostihoz menni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok, még soha nem volt barátnőm, viszont már nagyon kívánom a szexet. Van valakinek tapasztalata, aki prostival vesztette el? Milyen volt?

2018. jan. 20. 19:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként én már túlvagyok rég ezen a kérdésen és megoldottam az ügyet évekkel ezelőtt. Azóta lényegesen felszabadultabb vagyok. Végre önmagam tudtam lenni hosszú depressziós fázis után. Emellett teljesen egyetértek, a férfiasságnak semmi köze a szüzességhez és ahhoz hogy fiatal felnőttként nem volt barátnője az embernek. Viszont a pszichológiának nagyon is. Ez a probléma fejben létezik, de a helyzet megváltozásával, és az azt követő önfejlesztéssel gyógyítható. Kinek a prosti, kinek a pszichológus, de külső segítséget kell kérni, mert a férfiember nagyon hajlamos becseavarodni.

Szóval ez nem a felszínes nők hibája, egyszerűen teljesen reális dolog, hogy egy férfi legyen határozott és ne egy tesze-tosza nagy gyerek. Ha valaki férfiként keményen képes vállalni, hogy 24 éves nem volt még kapcsolata, de amúgy tele van önbizalommal és erővel, akkor semmi probléma nincs.

Csak legtöbbször az ilyen vén szűz jellemek a nevüket sem tudják reszketve elmondani, és inkább el se mennek a randira. Nem hogy ezt a súlyosnak vélt/valós tényt.

2018. jan. 21. 02:15
 12/19 anonim ***** válasza:
43%

8-as:

Egy lány azért eldobna magától, mert ő nekem az első? Esélyesebb, hogy az fogja zavarni, hogy volt még 2-3 barátnőm előtte. Az rosszabbul tud esni, minthogy "nem volt még senkim, Veled vagyok először, tiéd a megtiszteltetés".

10-es:

Engem lepontoztok, mert megírom, hogy a kérdező magán kezdjen el dolgozi (7-es voltam), erre a következőkben megírod, hogy azzal van baj, hogy a srác önbizalomhiányos... He? De hisz ugyanerről papoltam... Valójában a lepontozást lesz*r*m, csak ironikus picit, hogy leírom, hogy legyen férfi, amivel nem értetek egyet, aztán átfogalmazod úgy, hogy "önbizalomhiányos vagy", és az hű de milyen igaz...

Valójában nem mondtál butaságot, igazad van, a problémát jól megállapítottad, ezzel szemben én javasoltam is egy kiutat, amin legalább el lehet indilni, úgy, hogy megmarad a srác becsülete (Youtube videók. Csodára nem képesek, de elindulni jók).

11:

Igaz, ha magabiztos lenne, nem lenne gond. De ez fejben dől el. Mit tudna ezen segíteni egy prosti?

Egyébként nem mondtam még egy lánynak 23-24 évesen, hogy szűz vagyok, 20 évesen veszítettem el, 23 vagyok most.

De ha szűz is lennék, miért is kéne ezzel dicsekednem bármelyik lánynak is?

2018. jan. 21. 10:08
 13/19 anonim ***** válasza:
26%

Egészen más történet ha 20 évesen túlvagy rajta és boldogan csajozol... mint 25-30 évesen még nem volt barátnőd és reszketsz ezt bevallani. Pontosan dolgozni kell az önbizalomhiányon, önfejlesztéssel de ez sokszor nem elég.

Sok itt olvasott esetben a szüzesség ténye is olyan brutális szorongást okoz, hogy emiatt depresszióznak be. Na ezen segíthet a prosti, ha elmegy tapasztal, lát egy női testet, stb... csak ebben segít. Te jó hogy nem érted ezt, mert soha nem élted át. 25 évesen már nagyívben szarsz a "becsületre" meg erkölcsre... ezer nagyobb gondja van egy szűz férfinak ezeknél.

2018. jan. 21. 13:26
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

mitől lenne az jó, hogy egy prostival veszti el a szüzességét? én 25 éves lány vagyok, a barátom 24,ő is szűz volt, én is, és egyikünk sem úgy fogta fel, hogy úristen, ez de gáz...

én sem dobtam oda magam akárkinek, csak h ne legyek szűz... ez ugyanaz a kategória lenne, mint pasiknál a prostizás. Az a nő meg, aki lenéz egy férfit azért, mert előtte nem volt még mással, szerintem bújjon el.

2018. jan. 21. 14:02
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Nekem van én 30 évesen vesztetem el így. Bár volt barátnőm csak vele nem tudtam sexelni mert kiröhögött, hogy szűz vagyok. Adnék pár tanácsot. Egyrészt ha elmész, soha nem beszélhetsz róla senkinek. Ez nagyon fontos, de tényleg soha ne mond senkinek. A másik hogy olyat keres akiről sok pozitív vélemény van. Nem baj ha messze van és utazni kell érte. Nem mind1 milyen prosti lesz az első. Amikor felmész hozzá nyilván ideges leszel én is az voltam. Legjobb ha úgy mész oda mintha a legjobb barátodhoz mennél. Ha kedves vagy, jobb lesz minden. Gumiban kérj mindent, nem lenne jó ha felszednél valamit ennyi idősen. Egyébként nem volt rossz. :P
2018. jan. 21. 14:51
 16/19 anonim ***** válasza:
19%

13-mas:

"25 évesen már nagyívben sz@rsz a becsületre meg az erkölcsre"

Ez a baj a mai világban. Hogy mindenki ilyen könnyelműen áll mindenhez. Ezért vannak kihalóban a férfiak, és a nők.

Helyettük vannak a fiatalabb és idősebb puhány pasik és az erkölcs nélküli félrecsúszott értékrendű csajok.

A legszomorúbb az, hogy semmit nem teszünk annak érdekében, hogy a férfiak és a nők táborát gyarapítsuk, jó nekünk így könnyűvérűen, a felelősséget nem vállalva a tetteinkért.

2018. jan. 21. 16:44
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Aki prostituálttal veszíti el a szüzességet rohadt nagy felelősséget vállal. Régen is bordélyházba vitték az apák a fiaikat. A nők azt hiszik a férfiak azok csak teremnek a bokorban. Ideális helyzetben, gyerekkorban kialakul a dolog. De ez a világ minden csak nem ideális. A szüzesség semmi, majd ha túl leszel rajta rájössz. Viszont az igaz egy kapcsolat nem erről szól, amikor szeretitek egymást egészen más. Szeretkezni és dugni nem ugyanaz.
2018. jan. 21. 16:54
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért alakult így, de biztos, hogy nem önbizalomhiány. Szoktam ismerkedni, ha tetszik egy lány, el merem hívni randira, de amikor komolyabbra fordulna a dolog, ott valahogy sohasem sikerül tovább jutni.

Nem gondolom, hogy a külsőmel lenne probléma, értelmes, érett férfinak vallom magam, aki meg tud állni a saját lábán, viszont a kapcsolatok terén nincs szerencsém.

2018. jan. 21. 18:00
 19/19 anonim ***** válasza:
84%

#16, Te aztán 25 éves nőként nagyon képben vagy mi zajlik le egy ilyen szorongó fiú elméjében. Ha ez segít férfivé válnia, ez kell ahhoz, hogy feloldja a szorongását, akkor hajrá. Nincs mindenkinek olyan szerencséje, hogy útjába akad a párja. Megint túl van beszélve az egész, és az ilyen erkölcshuszárok miatt marad otthon szerencsétlen még évekig. Ahelyett, hogy elindulna az úton... teljesen mindegy hogyan, csak induljon végre el.

Érdekes, hogy sohasem azok osztják az észt, akik tényleg megtapasztalták ezeket a dolgokat, és netán így vesztették el.

2018. jan. 21. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!