Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem imádom a puncit de félek a punci nyalástól nem tudom rá venni magam nem megy vissza utasító lehet ez női szemmel?
Figyelt kérdés
2018. jan. 19. 12:40
1/8 anonim 

válasza:

Találj olyan nőt aki nem igényli. Én nem szeretem pl ha nyalnak, inkább én csinálom szájjal.
2/8 anonim 

válasza:

Szerintem félni a nyalástól elég éretlen dolog. Az más, ha taszít, nem vonz, nem ízlik, nem tetszik - na de félni tőle?? Mégis mitől félsz, hogy a punci leharapja a nyelvedet?
3/8 anonim 

válasza:

Én a punci illatától is beindulok.
Ha ápolt akkor imádom nyalni, ott valami identitásprobléma lehet aki nem kívánja....
4/8 anonim 

válasza:

Oh akkor ezesetben ugye nem várod el hogy a csaj zokszó nélkűl lepippantson.
Mert ha igen akkor gáz vagy
5/8 anonim 

válasza:

hogyan szereted és imádod amikor úgy tűnik, hogy te még szűz vagy
6/8 anonim 

válasza:

Ha az én pasim lennél, és nem nyalnál ki, repülnél.
7/8 anonim 

válasza:

Én imádok nyalni. Csak most nincs lány akit lehetne :(
20F
8/8 anonim 

válasza:

Abszolut visszautasithato lehet ez noi szemmel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!