Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se eroltessem a szajba vagy arcra elvezest?
A baratnom nem szereti ha az arcara elvezek a szajaba meg abszolut nem engedte, volt hogy hajlott volna ra,aztan megse. Nem akarom en sem minden alkalomma, de olyan jol esne egy oralis befejezes, ertitek...
Mit tanacsoltok fogadjam el es kesz, vagy valamilyen modom meg tudnam gyozni, hogy legalabb probalja ki :)
21F
Nem kell erőltetni, hidd el, ha nem témázol rajta, hanem elfogadod, előbb rá fog állni a szájba élvezésre, pl.
De ha folyamatosan ezzel "nyaggatod", egy idő után elvárásnak érzi, és kényszerből ugyan vszeg megcsinálja, de jó lesz az neked?
Mondjuk nálunk az arcra élvezés az egyik tabu. Sok mindent engedek és csinálunk az ágyban, de az arcomra nem élvezhet - bár ő is megaláztatónak tartja.
Ja, olvastam, türelmes vagy.
Helyes. :)
De lehetnek félelmei, az öklendezés pl. valós dolog. Én szívesen szopom le a vőlegényem, de bizony - főleg reggel - néha van, hogy rosszul leszek és ha lenne valami a gyomromban 100% kijönne :( Pedig nem kapom túl mélyre, és nem is csinálja "durván" mégis előfordul, sajnos.
"Persze néha aljas módon cumi közben nem jeleztem, hogy jövök és a szájába ment a cucc,balhézott is érte"
Egy ilyen után nem csodálkozok, hogy elváltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!