Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha van pasitok engeditek a szájba élvezést neki?
Figyelt kérdés
Irjàtok le hàny évesek vagytok. Köszi2017. júl. 24. 10:15
2/13 anonim válasza:
Természetesen, van, sőt olyan is, hogy én kérem... 27n
3/13 anonim válasza:
szexel együtt jár az orális szex, az orális szexel meg együtt jár a sperma tehát természetesen megengedem, hogy a számba élvezzenek. sose volt ellenemre az, hogy a pasi épp hova élvez mindig oda élveztek ahova szerettek volna! N
6/13 anonim válasza:
2 év után engedtem meg neki először.
Azóta se.
23
7/13 anonim válasza:
Jó, hogy ilyen sok pozitív választ írnak a lányok... :) Én is szeretnék egy ilyen barátnőt. Eddig akik voltak nem szerették egyáltalán, még mielőtt érezték volna.
De remélem... ;)
8/13 anonim válasza:
Uhh, eddig ebből annyi jött le, hogy 10-ből 7-8 lány természetesnek veszi. Hát nem tudom, nekem inkább 10-ből 1-2 az arány, amit eddig tapasztaltam. Egy barátnőm volt eddig, akinek ez természetes volt, pedig nekem nem. Azóta is visszasírom.
9/13 anonim válasza:
De csak akkor, ha van, mert ha nincs pasi, akkor nem tudjuk engedni szájba, hiába nyitjuk ki...
10/13 anonim válasza:
Ha nincs pasi akkor hogy engedje a szájába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!