Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engeditek hogy a szátokba élvezzen?
Figyelt kérdés
A minap egy kissé "durva" lánybúcsún vettem részt a barátnőimmel es az egyik mesélte h a pasijának az az egyik kedvence ha a szex végén a szájába mehet el, es innen jött az h ki hogyan fejezi be a szexet es 10ből 5en engedik szájba a többiek nem. Ti?2017. márc. 8. 16:45
1/24 anonim válasza:
Én megengedem, ha a pasinak örömet okoz :)
2/24 anonim válasza:
Nálunk póz függő...
Ha az orális örömszerzés a lényeg, a számban megy el... de egy jó szeretkezést nem szakítunk meg azzal, hogy "akkor is" a számban menjen el... akkor jobban szeretem, ha bennem megy el és együtt élvezünk el.
3/24 anonim válasza:
Persze. Arcra is. Ahova akarja. Ebbe most mi van?
9/24 anonim válasza:
Én is engedem, sőt szeretem is mikor a párom a számban élvez el. Imádom az ízét, azt hogy látom rajta mennyire tetszik neki. A végén le is nyelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!