Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért engeditek meg a pasitoknak, hogy a szátokba élvezzen?
Figyelt kérdés
Csak mert neki jól esik? Vagy nektek is tetszik, izgató a dolog?
A sperma lenyelésével kapcsolatban ugyanez édekelne.
2015. okt. 31. 18:28
2/7 anonim válasza:
Legfőképp azért, mert neki az jó, de engem is izgat, amikor érzem. A lenyeléssel szintén így vagyok, ráadásul sokkal praktikusabb is lenyelni, mint keresni valamit, amibe beleköphetem, vagy kiszaladni a fürdőszobába.
3/7 anonim válasza:
jól esik és jó érzés az h érzem ahogyan lüktet a pénisze :D illetve engem is izgat a dolog :) ahogy előttem is írták lenyelni könnyebb mint kiköpni :)
4/7 anonim válasza:
Mert izgató! Meg mert nem csak neki esik jobban, hanem nekem is. És hát mennyire szexi már hogy a szádba élvez. Ha meg már ott van, akkor miért ne nyelnéd le?
(Jó persze akit nagyon zavar az íze, az ne nyelje le, vagy ne várják el tőle hogy a szájába élvezhessenek, de ez meg más kérdéskör.)
5/7 anonim válasza:
Na most egy nő vagy femme fatale,vagy unalmas.Én inkább az előbbiek táborába szeretnék tartozni..;)
6/7 anonim válasza:
nekem izgató,mondjuk nem pont ezt a szót használnám.
Alapvetően szeretek szopni,ha finom a barátom spermája akkor még inkább.
A lenyelés pedig,ha finom azért nyelemle merrt finom,ha nem finom akkor pedig egyszerűbb,mint kifutnia fűrdőbe vagy köpködni,meg úgyis ott marad az íze...ha gyorsan lenyyelem akkor is de kevesebb ideig.
7/7 anonim válasza:
Egy ilyen lány igazán hozzám jöhetne feleségül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!