Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erdőben vannak jó helyek ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdőben vannak jó helyek ahol nem látnak meg és lehet szexelni egy jót? Ti hogy csináltátok. Kor?

Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen vannak,bàr ez tavasztól-őszig az igazi

Én pesti vagyok,a 21 busz végàllomàsa a központi fizokai kutatóintézet,itt indulnak az erdőbe utak,hétköznap elég kihalt,itt csinaltuk

2018. jan. 15. 07:34
 2/7 anonim ***** válasza:
én tökre birom ha meglátnak :D
2018. jan. 15. 07:50
 3/7 anonim ***** válasza:
szabadban szexelni azért jó mert van benne kockázat, hogy meglátnak ami számomra nőként nagyon izgalmas tud lenni.
2018. jan. 15. 07:55
 4/7 A kérdező kommentje:
és milyen pózokban csináljátok?
2018. jan. 15. 08:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen csinálom szabadban, akár erdőben is ha jó idő van :) 24/F
2018. jan. 15. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy vannak. Vagy mire gondoltál, az erdők minden négyzetcentijét megfigyelik valakik? :-P

Sokszor csináltam, mindig máshogy, nem mesélném el mindet :-P

43

2018. jan. 15. 13:08
 7/7 A kérdező kommentje:
6 os de azért valamennyi élményt csak megosztasz velem?
2018. jan. 15. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!