Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem izgultam fel? 18l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szallo angyal kérdése:

Miért nem izgultam fel? 18l

Figyelt kérdés
egyik nap eljött hozzám egy barátom(fiu) smároltunk tapizott mindenhol de én nem izgultam fel, semmit nem éreztem.még szűz vagyok ugyhogy nem tudom mikor izgul fel egy lány és hogy az milyen érzés.masztizni nem probáltam és nem is szándékozom.Mit tegyek?

2018. jan. 14. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Pl nem kellene kamu kérdéseket fiúként feltenned?
2018. jan. 14. 15:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok csak úgy jelzem
2018. jan. 14. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Sose ettél még sült krumplit de nem tudod, hogy milyen a sült krumpli. Kb. ilyen a kérdésed.

Ha abban reménykedsz, hogy majd egyszer jó lesz a szex akkor illene megismerned a saját tested, hogy mi az ami izgató számodra. Ez nem fog majd úgy megtörténni, hogy jön egy tapasztalt/tapasztalatlan fiú és ő kitalálja, hogy neked mi a jó.

Élvezed a smárolást? Vonzónak találod a srácot? Érzel legalább egy kis bizsergést ha hozzád ér? Vágysz rá? Fantáziálsz róla?

Minden fejben dől el, de ha te egy ilyen frigid 3.14csát játszol kapásból, hogy félsz magadhoz nyúlni, meg nem érdekel a másik akkor mégis mitől várod, hogy jó legyen?

2018. jan. 14. 16:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne csinálj olyat, amit nem élvezel! Nézd inkább a tévét!
2018. jan. 14. 16:08
 5/8 A kérdező kommentje:
utolsó elöttire a válasz hogy élveztem a smárolást,nem bizseregtem amikor hozzám ért, fantáziáltam vele elég sokat
2018. jan. 14. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert valószínűleg szexuálisan nem vonz.

F

2018. jan. 14. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Ribi vagy, csak úgy jelzem.

Ebben a korban párkapcsolatra kéne törekedni, nem "barátokkal" falatni magadat, meg tapiztatni.

Kislány vagy.

2018. jan. 14. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy későn érő tipus vagy, vagy aszexuális!
2018. jan. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!