Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgultam fel ennyire ezen?
Eddig is tudtam magamról hogy lábimádó vagyok. De tegnap barátnőm lábait kentem krémmel (szokta kérni hogy kenjem már be, meg masszírozzam kicsit), és mivel én minden alkalmat megragadok hogy simogassam nincs ellenemre sosem ez.
a vádlijánál jártam, mikor felemeltem a lábát, és elkezdtem a talpát kenegetni, lábujjai között stb. olyan kemény lett a farkam mint a kő, másik lábát is megfogtam, arcomat a talpaira tettem, közben vertem a farkam, majd puszilgattam, és picit megnyaltam a lábujját, és kb egyből elmentem.
Mint írtam lábimádó vagyok, de ilyen szinten még nem izgatott fel soha.
Tény hogy mivel piros betűs ünnepek voltak, nem szexeltünk 1 hete kb már.
25 éves vagyok, azt hittem kezdem kinőni a lábimádatot...
Megjegyzem: csak az ápolt lábakat szeretem, ha büdös, izzadt stb meg hosszú nap után egyből nem szagolgatom soha, és akkor nem is izgulok rá fel. Akkor gusztustalan.
De mikor ki van festve pl, megmosva, bekrémezve...hmmmm akkor begerjeszt...
Tényleg vannak szép, gyönyörű női lábak, talpak, ki nem szeretne ha a párja ápolt,tiszta szó.... igényes. Ezt én is étterem!!!
Sokkal kívánatosabb egy nő ha ápolt és jobb feléje közeledni!!:)
Persze mi is férfiak.
" Akkor is nagyon szexi, nem izzadt, próbáld ki Te is."
És akkor ketten fogjátok puszilgatni a feleséged lábát, 7-es? :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!