Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelnétek ha a barátotoknak/barátnőtöknek ABDL-es vágyai lennének?
Például adott egy lány akinél ezt úgy kell elképzelni, hogy emberek között szinte rá van utalva a barátjára, folyton fogni kell a kezét, meg evésnél a szájába tenni az ételt, nem azért mert nem tudja, hanem mert ez tetszik neki. Megetetni megitatni igazgatni a ruháját. Amikor meg kettesben vannak akkor tetszik neki ha cumi van a szájában meg mondjuk pelenka van rajta és akár így szexelnek.
Ti hogy állnátok ezzel ha amúgy nem infantilis a csaj, esetleg ötletek aki szintén érintett ilyenben ?
hát ha neked még a fegyelmezés is jól esik, akkor nincs több érvem :D
az hogy én nem csinálnám és nem is igazán tolerálnám, persze még nem jelenti azt, hogy nem is szabad, vagy hogy más ne csinálja...
ha párodnak is okés, hogy barátaitok előtt mindezt megélitek, hát hajrá.
de azt ne fejeltsd el, hogy a pelenka olyan mint a vallás:
:DD az a kép :D
jó amúgy amilyen beteg dolgok vannak szerintem ahhoz képest ez még aranyos és szolid
Én szóban sem állnék ilyennel, mert úgy kiröhögnéll, mint az annak a rendje.
Utálom az életképtelen embereket, ez meg már nem tudom annak milyen foka! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!