Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kezelnétek ha a barátotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelnétek ha a barátotoknak/barátnőtöknek ABDL-es vágyai lennének?

Figyelt kérdés

Például adott egy lány akinél ezt úgy kell elképzelni, hogy emberek között szinte rá van utalva a barátjára, folyton fogni kell a kezét, meg evésnél a szájába tenni az ételt, nem azért mert nem tudja, hanem mert ez tetszik neki. Megetetni megitatni igazgatni a ruháját. Amikor meg kettesben vannak akkor tetszik neki ha cumi van a szájában meg mondjuk pelenka van rajta és akár így szexelnek.

Ti hogy állnátok ezzel ha amúgy nem infantilis a csaj, esetleg ötletek aki szintén érintett ilyenben ?

2018. jan. 14. 11:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jólvan az is bejön ha fegyelmeznek :PPP
2018. jan. 14. 13:05
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

hát ha neked még a fegyelmezés is jól esik, akkor nincs több érvem :D

az hogy én nem csinálnám és nem is igazán tolerálnám, persze még nem jelenti azt, hogy nem is szabad, vagy hogy más ne csinálja...

ha párodnak is okés, hogy barátaitok előtt mindezt megélitek, hát hajrá.

de azt ne fejeltsd el, hogy a pelenka olyan mint a vallás:

[link]

2018. jan. 14. 13:31
 13/20 A kérdező kommentje:

:DD az a kép :D

jó amúgy amilyen beteg dolgok vannak szerintem ahhoz képest ez még aranyos és szolid

2018. jan. 14. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem hallottam még ilyenről de aranyosnak tűnik. Eltudom képzelni barátnőmet gyerekesebb ruhákban, akár cumival a szájában meg ilyen gyerekes mintás bugyiban, de ha pelenkát akarna hordani miért tiltsam meg neki? ami a viselkedést illeti egy párnak így is úgy is össze kell csiszolódnia ha beléd szeretett a srác és nem nagyon másként viselkedtél ahogy szerettél volna kétlem hogy kiszeretne belőled ezért vagy max lassan adagold neki :)
2018. jan. 14. 15:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Én fogyatékos otthonban dolgozom, számomra ez abszult nem jelent gondot. Én magam is viselek pelenkát, kényszerhelyzetben, pl. amikor az Üllői uttol az M 3 ig kell araszolni. Nem tudsz kiszállni, elvégezni a szükdégleted.
2018. jan. 20. 19:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Számomra elfogadható lenne és szívesen éltem volna így életem ha lett volna hozzá valaki aki mindenben Társ, Barát, közös érdeklődési körök, szokások és sorolhatnám még egészen a Bizalomig bezárolag! Sok Boldogságot Nektek!
2018. jan. 20. 21:21
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Én szóban sem állnék ilyennel, mert úgy kiröhögnéll, mint az annak a rendje.

Utálom az életképtelen embereket, ez meg már nem tudom annak milyen foka! :D

2018. jan. 26. 02:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen utolsó válaszoló, tényleg kiröhögnélek 😂 írni se tudsz, te vagy életképtelen :)
2018. jan. 26. 20:14
 19/20 anonim ***** válasza:
3 hónapja vagyunk együtt a párommal, mindketten a húszas éveink elején vagyunk. Neki vannak abdl-es vágyai, de egy ideje ezek inkább fantáziák most már, több, mint egy éve nem csinálta (se pelus, se cumi, se babás játékok). Amikor először elmondta, eléggé lesokkoltam, mert nem tudtam mi ez, mire lehet számítani, hogyan nyilvánul meg, hogy zajlik. Nagyon sokat beszélgettünk róla, én is olvasgattam a témában és megbarátkoztam vele. Nem azt mondom, hogy vágyat érzek arra, hogy bepelenkázzam és gagyogjak neki, de nem zavar. Igazából kezdem aranyosnak is találni, főleg ha valakinek cumi van a szájában. Viszont nem tudom, hogy egy caretaker szerepet föl tudnék-e venni, tehát hogy egy age playben benne lennék-e (egyelőre határozottan nem, de az elején az egész dolog nagyon taszított és bizarrnak találtam, leginkább azért, mert nem tudtam róla semmit). Így azért könnyebb elfogadni, hogy engem nem akart sosem anyuka szerepben látni, illetve, így, hogy nála ez nincs már aktívan jelen. Néha szoktam adni falatot neki a kajámból, ha eszünk, néha fürdés közben megmosdatom, megmosom a haját, nagyon sokat szokott bújni (mondjuk én is nagyon bújós vagyok, szóval ez oda-vissza van), ezek így tök rendben vannak. De ha nagyon jelentős lenne a kapcsolatunkban a dolog, állandóan etetni, itatni, öltöztetni kellene, az nekem nem igazán férne bele. A DL része nem igazán szimpatikus, még nem láttam (és egyelőre határozottan nem is szeretném!) pelusban látni, az meg, hogy úgy szexeljünk, hogy pelenka van rajta, egészen kizárt, viszont mivel aktívan már nincs jelen az életében, ráadásul nála a DL része sem szexuális, így ezen nem kell gondolkozni.
2018. jan. 31. 19:54
 20/20 anonim ***** válasza:
nincs ezzel semi baj,én is szivesen csinálnák ilyet egy lányalha szeretné,de sajna nehéz ilyen lányt találni,
2018. ápr. 7. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!